-
Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Нећеш ваљда да нас превариш? :eek:
Kako to misliš vas? :lol:
-
a ja mislila da se ovde nešto zbiljski priča :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
qwinche ja ubo josh 2005 zasto zene dolaze na forum... zar vam je trebalo tolko da sqontate :lol:
Па ја сам од 2008, има још времена за мене. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Kako to misliš vas? :lol:
Па све нас.
Како ти није жао да нас изневериш. :(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Па све нас.
dži je polivalentan.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Па ја сам од 2008, има још времена за мене. :lol:
Па све нас.
Nisam upratio tematiku...Ili sam naivan ili namazan...I jedno i drugo isključuju objašnjenja o mom ljubavnom životu a i keksualnom :lol:
-
Сад Ñам Ñе Ñетила како је МВ једном причала како је имала праве гоÑте, Ñ Ð¿Ñ€Ð°Ð²Ð¸Ð¼ тањирићима и правим колачима и како је кувала праву кафу и Ñве...
И Ñви Ñмо били тужни и оÑетили Ñмо Ñе некако... издано.
ПроÑто ниÑмо могли да поверујемо...
:lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Сад Ñам Ñе Ñетила како је МВ једном причала како је имала праве гоÑте, Ñ Ð¿Ñ€Ð°Ð²Ð¸Ð¼ тањирићима и правим колачима и како је кувала праву кафу и Ñве...
:eek:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
ne razumem.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Јесте Ковач, и ми смо исто тако реаговали. :(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Јесте Ковач, и ми смо исто тако реаговали. :(
ma šta ste reagovali....nije mi jasno.
kakvi pravi tanjirići....bre? normalno je kad ti neko dođe da to tako bude.
-
ma zavole se ljudi...sve postane veoma stvarno..pa svega ima kao i u RL
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne razumem.
Па лепо, толико смо висили на нету и чашћавали се виртуелним кафама и колачима да смо се заборавили како то изгледа у реалном животу.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Па лепо, толико смо висили на нету и чашћавали се виртуелним кафама и колачима да смо се заборавили како то изгледа у реалном животу.
e, to je stvarno strašno.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Сад сам се сетила како је МВ једном причала како је имала праве госте, с правим тањирићима и правим колачима и како је кувала праву кафу и све...
И сви смо били тужни и осетили смо се некако... издано.
Просто нисмо могли да поверујемо...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Meni ova priča deluje kao SF i horor u jednom ... Kakve virtuelne kafe i virtuelni kolači? Osetili ste se izdano? :eek: To je zabrinjavajuće. Ljudi su izgubili kontakt sa stvarnošću...Ovo je hobi, zezanje i sredstvo komunikacije. Ne čitam štampu na papiru nego na netu prelistavam vesti. Igračka bre! Ko se primio i misli da je ovo nešto drugo nek se obrati lekaru i to URGENT ! Ja srećem ljude sa neta u RL ali prvi put čitam o netu na ovaj način. Jeste li barem sredili liniju obzirom da ste se čašćavali samo virtuelnim kolačima? haha, Malo šale ali verujem ti Kvini...I to me plaši :shocked:
-
Re: Ljubav medju forumasima,istina ili zabluda....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Само један контакт очи у очи нам може открити много више него хиљаду поÑтова.
jel... ako te neko roqne pesnicom medj' ochi charne? :lol:
shala narafsqi, al' mistifikovanje vl-a je nepotrebno jer vl je naopaq... ceo vl svet i ovaj vid komunikacije..... ovde je sve kao sto rekoh naopaqo al' ima muskraca i zena koji ovo vole vise no normalno muvanje i crkli bi kad ne bi vise mogli 'vako vec po starinski a ja im porucujem da se pripreme jer ako krene u svetu po zlu neta necete imati vise... da nisam slusao, cuo i video svojim ocima ne bi verovao da je ovo nekima bolji pristup mogucem partneru... nista ne moze da zameni neposedan prirodan kontakt na prvu loptu sa nepoznatim ko ti se dopada i koji ni u jednoj varijanti ne podrazumeva komp fax sms sat mob i slicne gluposti... bar dok se ne smuvate, posle je svejedno.... jer zene su npr. za mnoge muskarce droga jer je svaka za sebe poseban svet.... a jedna droga nikako ne trpi drugu... i to jos tehnoloski vestacku koja moze ko natren da lazno zasladi odnos u pocetku al' da vrlo brzo sve postane otuzno.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
За мушкарца је уÑпех кад жену одведе у кревет, а за жену, кад "уÑпе" у томе да је он заволи.
tacno.. al' samo donekle jer imas muskaraca a i zena...ono prvo mozes tehnoloski da odradis kao svaki brzopotezni posao al' za ovo drugo tesko da ide bas samo tako... obe strane moraju da ucestvuju u tome i da daju nacelni dobrovoljni pristanak... jer ljubav je jedno a opsesija neqim il' patoloska zaljubljenost nesto potpuno drugo i moze biti vezano za stvari bas kao i za ljudsko bice.... a moze i biti laz, al' to je vec patologija karaktera voljenog koji obozava da bude voljen a fizichki nedostupan onome ko ga "voli" :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, to je stvarno strašno.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Meni ova priča deluje kao SF i horor u jednom ... Kakve virtuelne kafe i virtuelni kolači? Osetili ste se izdano? :eek: To je zabrinjavajuće. Ljudi su izgubili kontakt sa stvarnošću...Ovo je hobi, zezanje i sredstvo komunikacije. Ne čitam štampu na papiru nego na netu prelistavam vesti. Igračka bre! Ko se primio i misli da je ovo nešto drugo nek se obrati lekaru i to URGENT ! Ja srećem ljude sa neta u RL ali prvi put čitam o netu na ovaj način. Jeste li barem sredili liniju obzirom da ste se čašćavali samo virtuelnim kolačima? haha, Malo šale ali verujem ti Kvini...I to me plaši :shocked:
Ми смо се мало шалили на свој рачун, не брините, сви смо прилично нормални. :neutral:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
u rl je to znatno teže.. plus goji...:huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :smiley:
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
verujem, mada se meni nijedno do toga nije desilo :lol:
do kraha dolazi iz svih onih razloga koji do kraha dovode i u "regularnim" vezama plus jedan vise-a, to je ako dozvole da im se forum umesa u njihov stavran intimni svet
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
jel ja? :lol:
joj, jesi carica :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :)
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
Treći forumaš :stidljiva: