imam nameru da, kad posrčem kafu, operem prozore u dnevnoj sobi, kuhinji i terasi...dok ne krene vrućina. sutra ću u ostatku stana.
Printable View
imam nameru da, kad posrčem kafu, operem prozore u dnevnoj sobi, kuhinji i terasi...dok ne krene vrućina. sutra ću u ostatku stana.
juče sam opeglala sav veš i tako svela ostatak posla po kući samo na sređivanje terase....jer, hoću sve da sredim pre nego što se otisnem na put. :P mada, ne pada mi teško, jer konačno imam vremena .... baš mi nekad smeta kad nemam vremena za rođenu kuću...ili nemam vremena ili nemam snage :aha:
živelo crveno slovo, ništa nisam uradila sem što sam pružila veš, možda ni to nije trebalo :tibi:
sređujem terasu...tu se uvek, s vremena na vreme, svakakav krš nakupi....i sad ću to da izbacim, dok ne krene vrućina.
sredila komplet kupatilo, oprala pod u dnevnom boravku i trpezariji, poskidala paučinu iz ćoškova, skuplja se čini mi se preko noći :ququ: , u kuhinji oprala 3 kredenca i oribala šporet i mislim da je dosta za danas :aha:
prekjuče smo stigli sadužeg puta, juče ribala stan, danas se tek raspakovala
već samispekla pleh smrznuog testa
a danas?
nadam seda ću se vozati malo biciklom
kakavi crni kućni poslovi,danas je nedelja
napravila sam ručak i počela sa pripremom zimnice - bile su somborke na redu po nekom do sada neisprobanom receptu, nadam se da će biti ok...
sredila kupatilo, nije bilo vremena za više :pardon:
tri tegle slatka od zrelih smokvi .....nista drugo , katastrofa
sredila spavacu svaki ugao ; oprala sve prozore i ve****janere; oprala terase; sve pomerila u dnevnom boravku , oribala patos istresla tepihe; napravila jos 9 tegli djema ; spremila rucak i mislim da je dovoljno :blenta:
cici sestro slatka, a gde sve to u jednom danu :qq: ja sam uglavnom ono redovno odradila, i sve nekako u hodu, bez plana i programa, gde mi šta zasmeta, uzmem to i sredim :aha:
skrojila sam i jednu suknju, jednu mini haljinu i bluzu i :lakat: sto cu da ih spremim za probu previse mi se spava ( odlezacu ovo sutra znam )
sredila kupatilo i sad hoću da napunim ovo burence turšijom :drnd:...ručak ne računam u posao :D
:pegla: jedno 2 sata ....
pripremila sam tegle za pinđur...i raširila veš iz mašine....i skuvala ručak...:dosada:
skuvala ručak,oribala pod i oprala sudove
išla u kupovinu
e toje poso
Za sada ništa. Moram do prodavnice po hleb i mleko. To je sve što ću uraditi danas...juče sam uradila sve što je trebalo...:zrika: