-
Re: Aladin, Vaš dobri duh
|
Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi prezivela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne brine kako ce odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.
|
-
http://www.astrolook.com/slike/aladin.gifI sposobnost cekanja je neki vid delovanja.
Ne budite brzopleti u svom ponasanju, jer tiha voda breg roni.
-
http://www.astrolook.com/slike/aladin.gif Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na
svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna
dok ne usrecite one koje volite.
-
|
Nije trenutak da se koristite snagom, jer nemate je dovoljno. Dobrota i neznost ponekad daju bolje rezultate. |
-
Citiraj:
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
:hm:
-
Citiraj:
Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u
ono sto osecate.
Aladine, Miladine...jel' to sabajle filozofiraš...:jede:
-
http://www.astrolook.com/slike/aladin.gif"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
-
Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.
-
Citiraj:
Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi prezivela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne
brine kako ce odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.
Duh koji misli kao filozof...:hm:
-
Situacija je vrlo delikatna, budite
oprezni i ne pricajte previse. Ponekad i zidovi imaju oci i usi. Nikom ne
poklanjajte olako svoje poverenje.
e znao sam
-
http://www.astrolook.com/slike/aladin.gifNije trenutak da se koristite snagom, jer nemate je dovoljno.
Dobrota i neznost ponekad daju bolje rezultate.
-
Citiraj:
Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u ono sto osecate.
Razumela :blenta:
-
Citiraj:
Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
...pa znam ja da to meni neće da se desi ..mis'im to uživanje :aha:
-
Citiraj:
Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Dobro...:dada:
-
Ljubav je oko Vas ili pred Vama.
Zavisi sta ocekujete i koga zelite.
Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehujte se lepim stvarima koje su oko Vas.
:stidljiva:
-
Odg: Aladin, Vaš dobri duh
Citiraj:
Nalazite se pred velikim iskusenjem, ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva.
Odaberite resenje koje ce Vas uciniti srecnom, zadovoljnom i ponosnom osobom.
baš ne znam odkud mi to iskušenje opet :lol:
-
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
-
Svet oko sebe bojite u one boje koje se Vama dopadaju. Nalazite se u sukobu sa svojom okolinom, zato sto se plasite da priznate svoju nemoc pred osecanjima - koja u Vama pobudjuje jedna osoba.
-
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu.
:pada:
-
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
Ma sve si mi reko :kapa:
-
Одг: Aladin, Vaš dobri duh
Imate dovoljno ličnog šarma i vrlina zato ne budite naivni, već skinite tu "masku" koju nosite. Osmelite se, jer u protivnom možete propustiti možda i svoju idealnu priliku.
ebi ga.
-
"Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni."
Ovo je već bolje, kolko puta sme da se klikće :lol:
-
Iako su odmerenost i oklevanje pozeljni, valja ponekad i rizikovati. Nemojte se skrivati od stvarnosti, vec utpotrebite svoju snagu i mastu.
pa radim na tome :namcor:
-
Nemojte sebi dozvoliti da postanete "rob ljubavi" ili žrtva sopstvenih zabluda. Ono što Vi očekujete nije realno, uzaludno se žrtvujete.
-
Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
:eek:
-
Kada negujemo mir u sebi, reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas. To isto se desava i sa nemirom. Niste samo Vi nezadovoljni, nezadovoljna i Vasa okolna.
-
Obratite paznju na svoje zdravlje. Nemojte sebe izlagati velikom psiho-fizickom naporu. Potreban Vam je mir, relaksacija ili oporavak od nekih dogadjaja.
-
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
-
Uvericete se u istinitost izreke: "Covek je coveku vuk"! Ali i vuka je moguce pripitomiti, ako ste dovoljno vesti i mudri
-
Vi zelite ljubav i lepo se osecate kada Vam je neko pruza. Takvu lepotu zivljenja podarite zauzvrat i Vi nekome. Sreca i ljubav se daruju i umnozavaju.
-
Čovek je uvek najlepši onda kada je zaljubljen, a zaljubljene oči vide drugačije od drugih. Ipak, mnogo je lepše biti zaljubljen nego "slep" na lepotu.
-
Vaša želja ne može da se ispuni, jer mnogo je prepreka koje Vam stoje na putu do cilja.
-
Možete biti pobednik ako svoje planove držite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju oštroumnost i taktičnost.
-
Radite dovoljno na sebi, menjajte prirodu stvari i uticite na dogadjaje. Onaj ko se ne nada boljem i nece docekati bolje sutra. Sreca ipak, ne pada sa neba.
-
Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.
-
Onaj ko nije sposoban da daruje radost i srecu drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti srecu. :bisa:
-
Neko Vas zavarava, pratite pogresan trag i nadate se "nemogucem".
-
"Cuvajte se samoljublja, sebicnosti ili egoizma, jer vrtite se u krug oko samoga sebe. Na kraju, mogli bi da se "ugrizete za vlastiti rep".
Ma nemoj :z:
-
Nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da ogranicava Vase pravo na "slobodan izbor". Mozda ce on biti los, ali bolje je i da pogresite, nego da slepo sledite necije instrukcije.
-
a znam da ovdje ne treba da se kačim:facepalm:
ćuj,ba spavam na lovorikama:haha: