Zivite u proslosti i rado se secate vremena kada ste bili dobro zasticeni. Sada je dosao trenutak da Vi brinete o drugima. Ne budite plasljivi ili sebicni.
Printable View
Zivite u proslosti i rado se secate vremena kada ste bili dobro zasticeni. Sada je dosao trenutak da Vi brinete o drugima. Ne budite plasljivi ili sebicni.
Obratite paznju na svoje zdravlje. Nemojte sebe izlagati velikom psiho-fizickom naporu. Potreban Vam je mir, relaksacija ili oporavak od nekih dogadjaja.
eto, i kolačić zna šta mi treba :dada:
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
Ma, hajde! Znas ti moje / piiippp.... :lol: Kad bih se ja zadovoljavala malim, davno me ne bi bilo... :kuckuc:
Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost.
Vasa zelja ce ispuniti na veliku radost i srecu svih oko Vas.
Sada je povoljan trenutak za delovanje. Imacete zapazeni uspeh na razlicitim stranama. Potrudite se da uspeh i zadovoljstvo potraju sto duze.
Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.
Jos uvek nema ni pomena o onome sto prizeljkujete i cemu se nadate.
Jos uvek nema ni pomena o onome sto prizeljkujete i cemu se nadate.
pa naravno da nema, kad nisam obnovila oglas :ceka:
Vasa zelja ce ispuniti na veliku radost i srecu svih oko Vas.
:jede:
Ako niko nije prorok u svom selu, pokazite svoju darovitost na nekom drugom mestu. Valja umeti prekinuti i otici na vreme ili napustiti brod pre brodoloma.
Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni.
Danas ne budite samo dobri, vec "najbolji"! Morate se truditi da zasenite svoju okolinu, ocekuje Vas uspeh.
:hm:
Nemojte dozvolit da Vas neko porazi na nepravedan nacin. Morate verovati u istinu i u snagu duha. Jer, nakon kise Sunce sija jos jace. Ponovo ce biti svetla u Vasoj dusi.
Vi zelite ljubav i lepo se osecate kada Vam je neko pruza. Takvu lepotu zivljenja podarite zauzvrat i Vi nekome. Sreca i ljubav se daruju i umnozavaju. :bisa::bisa::bisa:
Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose.
Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.
Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra.
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu.
šta mu sad ovo znaci?
Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
Resenje svojih problema mozete pronaci u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane licnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlucite se za jedno od dva resenja.