данас ће бити подварак са крменадлама :gusarka:
Printable View
данас ће бити подварак са крменадлама :gusarka:
mrzi me danas da kuvam, napraviću gibanicu...
по овој зими супа пилећа ће добро доћи, поховани батаци и испржене крањске кобаје са рестованим кромпиром, салата од купуса и љута парика за мене...после пита од бундеве...:)
парадајз чорбица, мусака и салата од целера
danas nisam kuvala ništa ,ali sam ja kuvana :lol:
sutra Jovandan ,pa ni sutra neću kuvati ništa
preksutra krila jovanska ,pa ni tada neću kuvati ništa
naksutra mi rođendan ,polažem ispit ,pa ni tada neću
kuvati ništa .....slobodaaaaaaaaaa :prcko:
pileći batačići i salata od zelene boranije... ostalo je još kuglica od kornfleksa da se zasladimo :b:
само је пита од меса на менију данас. имам и неку чорбицу од броколија, ал не верујем да ће је неко сркати, осим мене.
биће само грашак, клот. салата од цвекле.
направићу крем чорбу од бундеве, испећи ћу кромпире у рерни и додаћу ћевапчиће...немам времена ни за шта друго.
mislim da ću špagete milaneze danas da spremim i eto, ima čorbice od juče, ne ide uz špagete ali će nam svakako prijati...
nisam stigla danas da kuvam tako da smo jeli pihtije :vodanausta:
накувала сам се у суботу за 3 дана најмање, тако да немам намеру до среде да станем за шпорет.
grašak, vekna od mesa i pire... jedino ne znam šta bih ubacila za salatu :blenta:
e danas neću da kuvam... kajgana sa prazilukom i kome se ne svidi ponuđeno, nek kuva sam sebi :cicak:
spanać, bareni krompir i piletina...
направићу чорбу од тиквица са павлаком, телеће шницле са печуркама, зелена салата и мраморни колач негде предвече.
pohovane šnicle, pomfrit i neka krem supica, ima baklave još uvek :bisa:
спанаћ са киселим млеком и ћуфтице, а предвече - сарма за пар дана, ваља се да се потроши овај купус :dada:
ćušpajz od šargarepe, pohovana piletina i pire... mislim da mi uz ovo ne treba salata :hm:
pirinač sa grilovanim povrćem i juneće šnicle iz rerne...
a sutra sarmaaaa :say: