Re: zene pitaju a muski odgovaraju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ја сам задивљена колико мало је НЕКИМ мушкарцима довољно.
i sta to govori da im je sva pamet i sva sreca u genitalijama-opet i sva sreca ne bas svim ali velikoj vecini -DA
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
i sta to govori da im je sva pamet i sva sreca u genitalijama-opet i sva sreca ne bas svim ali velikoj vecini -DA
Kakve zaslužite,takve i dobijate.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Видим, одлично се разумеш у проблематику. :kafa:
Samo hocu da kazem da kad budem u braku, preljuba ne dolazi u obzir...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Otkud znas da je velika vecina?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rakad
Samo hocu da kazem da kad budem u braku, preljuba ne dolazi u obzir...
to svi kazu!!! hohohoho nikad ne reci nikad.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
mogu da govorim u svoje ime. za druge ne bih da advokatisem :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
Pa kad se pojavi +20,+30 kila,hormoni tu više ne stanuju.
Problem je sto prevara moze da proistekne iz stanja dosade. Posle izvesnog vremena upozna se svaki milimetar partnerove koze, zna se sta se od njega moze ocekivati, sve se zna......a najeroticniji je onaj prvi put sa nekim, prvi dodir, prvo skidanje.....i tako. Potrebno je nesto novo, nepoznato. Eto. Tako ja kapiram.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rakad
Otkud znas da je velika vecina?
Probala,ali dobro.razočarane uvek treba ostaviti da budu takvi kakvi jesu a posvetiti se onim drugim.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jasamja
Срећом, па су мушкарци увек у форми, и што је најважније, шланг.
А дебелим људима декретом треба забранити и помисао на секс.
Они морају знати да као такви више не могу бити вољени нити пожељни.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Срећом, па су мушкарци увек у форми, и што је најважније, шланг.
А дебелим људима декретом треба забранити и помисао на секс.
Они морају знати да као такви више не могу бити вољени нити пожељни.
Ajoooj,nisam mislio tako..znam debele koji nemaju nikakvih problema sa seksom.Treba naći razlog za seks a ne protiv.U tome je problem.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jasamja
pa ne menjaju se samo zene, 20-30 kila i mi nabacimo, tako da smo opet tu negde...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rakad
pa ne menjaju se samo zene, 20-30 kila i mi nabacimo, tako da smo opet tu negde...
Ne znam kako to uspeva,ja imam 6-7 kila viška.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jasamja
Probala,ali dobro.razočarane uvek treba ostaviti da budu takvi kakvi jesu a posvetiti se onim drugim.
ne treba od svog razocaranja praviti kult. uvek postoji novi dan. samo od nas zavisi hocemo li se za njega probuditi :heart:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rakad
ne treba od svog razocaranja praviti kult. uvek postoji novi dan. samo od nas zavisi hocemo li se za njega probuditi :heart:
Tačno,samo što ti osoba koja stalno prosipa razočaranje i znanje Univerzuma nikad neće biti dobar partner.Ona uvek zna sve.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jasamja
Kakve zaslužite,takve i dobijate.
Ma gresis i lose procenjujes-to je ono sto izgarate na pocetku da se dokazete i da dobijete status "Bog" i ocas posla postanete promasaj mladalackog zanosa i ljubavi na prvi pogled-kad dodje na red drugi pogled vrlo cesto se zmuri jer je muka i pogledati.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jasamja
Tačno,samo što ti osoba koja stalno prosipa razočaranje i znanje Univerzuma nikad neće biti dobar partner.Ona uvek zna sve.
slazem se. ali ne vidim zasto bi onda bio sa takvom osobom. bolje oboje usreciti, nego zajednicka nesreca...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Ma gresis i lose procenjujes-to je ono sto izgarate na pocetku da se dokazete i da dobijete status "Bog" i ocas posla postanete promasaj mladalackog zanosa i ljubavi na prvi pogled-kad dodje na red drugi pogled vrlo cesto se zmuri jer je muka i pogledati.
Dođoh,videh i baš je tako kako sam rekao.Od savršenstva do propasti je samo jedan korak a on se zove nerazumevanje.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rakad
slazem se. ali ne vidim zasto bi onda bio sa takvom osobom. bolje oboje usreciti, nego zajednicka nesreca...
Ovo drugo što si napisao.I nemoj da se pališ na reč ljubav,to je nešto što niko ne vidi isto i ne vidi dobro.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
А знаш како је незгодно кад све видиш одмах, на почетку и не даш им прилику да изигравају Бога.