Одг: Kućni poslovi - Šta sam danas uradila
nešto sam računala rano jutros, prala kupatilo.....pa sam išla na pijacu i u ''rodu'', onda sam spremila ručak, prala sudove i opet sam računala....onda sam radila fiziku sa bratanicom, pekla palačinke, sad spremam ručak za sutra...
onako, uobičajena nedelja ...ostala mi još jedna tura sudova za pranje :dosada:
samo sam očistila frižider, veoma detaljno i iznutra i spolja....frižider nije mali i bilo je posla, ali eto....samo sam to juče radila, pored kuvanja ručka :pardon:
istresla prostirke iz hodnika, očistila ga, oprala pod, oribala kupatilo, promenila posteljinu po sobama, zakrpila još jednu rupu gde se tasa provlači napolju, prostrla veš... ručak ne moram da kuvam, valjda sam zato rasterećena :pardon:
pošto sam došla s posla, videla sam da su tepisi odneti na pranje...onda sam lepo usisala parkete detaljno, prebrisala ih...to mi je dosta za danas.
presvukla sam posteljinu, naravno stavila da se opere sve to....oprala prozor u teodorinoj sobi i sad pijem kafu :kafa1: posle ću da vidim šta ću, osim da skuvam ručak :lol:
skuvala ručak, usisala tepihe, prebrisala prašinu sa nameštaja, uglancala kupatilo und wc i sad moraam da sednem :b:
ništa. stavila jorgan da se opere i oprala sudove...penalim se da čistim vitrinu sa čašama i šoljicama i posle policu za knjige :hm:
danas sam išla u nabavku II deo :lol: nešto za nas da dodam, a komplet za mamu...dođoh kući, spremila ručak i počela da peglam veš...valjda ću završiti dok ima dnevnog svetla :lola:
usisala stan, izbacila đubre....:hm: oprala sudove...ručak :tupan:
Odg: Kućni poslovi - Šta sam danas uradila
Samo oprala sudove, ništa više.
pa evo...završavam pranje prozora u stanu...poranila sam malo, tako da je to već skoro gotovo. kasnije ću da sredim frižider i opeglam veš.
ne računam pijacu, ručak, sudove, etc....što me inače čeka danas.
e da :) posadiću cveće :say:
pokosio sam travu :aha: saću i da operem betone :namcor:
pa to nisu kućni poslovi:blenta:
@tema
skuvala rućak und sredila svakodnevni krš, ko da imam šestmalodite
baš sam bila vredna:raz_002:
очистила сам 4 везе ротквица и 4 везе младог лука :blenta:
raširila veš i oprala gomilu sudova od juče...
Prala sudove,počistila kujnu i napravila salatu
ništa :dosada: narintala sam se pošteno zaključno sa Velikom subotom. ne pada mi na pamet skoro nešto da uradim.
sredila kupatilo, oprala pod u dnevnoj sobi (koji su male slatke kuce ubrzo isprljale), otpešačila mojih par km do prodavnice i nazad, spremila rućak, e da i popakovala šes' pošiljki i odnela ih u poštu :tupan:
Ništa...i baš me briga...:sizika:
juče sam bila vredna :dada: oprala sam prozore, izbacila jedan stari tepih, stavila drugi, sve sam cakum-pakum sredila :) o kuvanju džema neću ni da pričam :blenta:
očistila frižider sa zamrzivačem, picnula kupatilo i wc, prebrisala parkete....usisavala sve redom, prašina :pajalica:...ručak ne računam :kafa1: