da:zvekira:
a voliš li da obraduješ sitnicama?
Printable View
da:zvekira:
a voliš li da obraduješ sitnicama?
da :dada: ali, ako neko to zna da ceni, nekome ni velike stvari nisu dovoljne
znas da uzivas u lepom danu?
Zavisi od puno toga.
Umeš li da prihvatiš i ono što ne razumeš ?
pokusam :rile:
a ti?
Prihvatim, ali uvek tražim razjašnjenje do detalja :mm:
Koji vam je san ostao neispunjen, ako ima takvih ?
Uvek ima neki ne ispunjen , ali ako vec zelis da znas, potrudim se da ih je sto manje.... :rile:
Da li ste romantik?
Ne.
A vi ? :hm:
Da.. :raz_088::bela:
Sto fali ako si malo romantican? Zar je to nesto lose?
Ne fali ništa, nije loše, naprotiv.
Kada nešto odlučite da li se predomislite ili ne ?
Tesko odlucim, ali kad odlucim, retko kad odustajem. Kostalo me to mnogo puta ali jednostavno ne mogu protiv sebe.. izgledam krhko ali ... :gusarka:
Na sta prvo pomislite kad se probudite?
Na još jedan pretrpan obavezama dan :aha:
Da li vam nedostaje bezbrižnost detinjstva :(
O da, mnogo, mnogo puta :(
Da li imate osećaj da nekada možete baš, ali baš sve ?
Nikad nisam imala taj osećaj, uvek ima nešto što kvari sve i svesna sam toga u svakom trenutku :srbpla:
Kada vam u ruke dođe neka stara fotografija ljudi kojih više nema u vašem životu, da li vam izmami setan osmeh ili knedlu u grlu?
Knedlu u grlu, obavezno.
Kada nešto radite, uvek radite temeljito i do kraja ili dozvolite sebi da bude odrađeno, onako, reda radi ?
Radim temeljno, do kraja, ali da budem iskrena, nekad volim da "hvatam krivinu" ili zabušavam ukoliko procenim da mi se može, tj. da se ništa loše neće desiti zbog toga :pardon:
Da li za vas postoji : Ja to ne mogu da izvedem nikako?
Ne, ma o čemu da se radi,mada je pitanje vremena kod nekih stvari, ponekada ljudi me toliko umore da stvarno pomislim da nešto ne mogu da uradim :(
Kada ste u životu osetili da ste pod najvećim pritiskom ?
Prilikom zaista važnih poslovnih obaveza od kojih nešto ovisi:kapa:
DA li je odgovornost prema onom što radite važna stavka i da li vas ponekad opterećuje?
Da, tačnije najvažnija stavka, ne opterećuje me, ali može i to da se desi ako nešto ne mogu da uskladim, mada retko.
Koji vam je omiljeni vid opuštanja ?
krevet :kicos:
el pusis :hm: i sta? :blenta:
Ne, nikada i ništa.
Piješ li i šta ?
cokticu :bisa:
a sto nepusis? :blenta:
Obećanje dato, a i nije mi to nešto, neki oblik niti opuštanja niti gušta, nije toj moj stil.
Koliko spališ cigara dnevno ?
ni ja nepusim :blenta:
a jel volis cokticu :bisa:
Ne znam....
Šta je cotkica ?
muziku inače dijelim na dobru i lošu ,ali ipak najdublje me dotakne baš dobra klasika..zašto:kapa: e,to ne zanem:nene:
možete li da neki film gledate dva i više puta i zašto :)
Mogu, filmove koji imaju poruku, koji nisu rađeni po šablonu i samim tim se izdvajaju iz gomile drugih filmova.
Primeri su: "Vrana", Star Gate", "Deep Cover"....itd. Zašto ? Zato što je lepo verovati da se nešto može drugačije i da se može promeniti, a još lepše od verovanja u promene je kada se neko potrudi pa se te promene dese :dada:
Koji je film na vas ostavio najjači utisak i zašto ?
Da me ubiješ ne mogu sad konkretno nijedan izdvojiti, uglavnom budem pod utiskom nekih istorijskih spektakla tipa Gladijator, Troja, 300... koje inače ne volim baš previše ali ipak odgledam po preporuci i onda nekoliko dana nakon njih budem pod utiskom i stalno mi se neke scene vrte u glavi... u njima kao da je specijalno naglašena hrabrost, junaštvo, odanost, vera... :pardon:
Smatrate li da osobe koje izaberu neko lako štivo za čitanje ili neku "limunadu" od filma spadaju u neobrazovane ljude? (to sam negde čitala, pa nisam mogla da povežem baš zašto neko ko će uveče čitati neku ljubavnu laganu žensku knjigu "manje vredi" od nekoga ko će čitati Rat i Mir :lola: )
Ne. Osobe koje imaju odgovorne poslove i koje su po pravilu obrazovane, većinom da bi se koliko toliko rasteretile namerno uzmu da čitaju neku "lakšu" vrstu literature. Jedna osoba koju poznajem a koja ima nenormalno stresan posao, obavezno dnevno čita stripove, daleko od toga da je neobrazovana, tačnije u svom poslu je najbolja.
Koliko često posećujete biblioteku ?
ranije kasam bila mala stalno sam visila...a sad nikako... :(
el voles ljubavne knjige ili.. ?:hm:
Ne, nekada sam voleo, sada samo one knjige koje mi služe kao izvor pouzdanih informacija.
Koja je vam je knjiga bila najdosadnija za čitanje i zašto ?
"Tihi Don" biće da sam je rano čitala il je zato što sam morala,al ubile me onolike deskripcije ratovanja:qq: pa sam preskala na poglavlja o ljubav:dada:
Koji vam je omiljeni pisac i zašto?
Paulo Koeljo (Paulo Coelho) definitivno, zbog onoga što je napisao, a tu posebno izdvajam "Alhemičara". To je jedna od jako retkih knjiga koju kada sam počeo da čitam, pročitao sam do kraja bez ikakvog prekidanja. Zato što mu knjige imaju za mene izuzetnu poruku, a i njegov životni put kao pisca bio je dosta neobičan, što se i vidi po njegovom načinu pisanja.
Posuđujete li svoje knjige ili to ipak ne radite ?
Posuđujem,ali baš biram kome zbog lošeg iskustva:dada:
Da li vam na moru odgovara bilo koja knjiga koju biste čitali inače ili ipak nešto posebno?
Ipak nešto posebno.
Imate li arhivirane knjige u digitalnom obliku ?
imam par.. misterije sveta (tri knjige), Tarabiće, Atlantida...
da li stvarno citate i na moru knjige? :b:
Kako kad. Letos jesam pročitala jednu. :dada: Uglavnom odmaram.
Mislite da čitanje knjige može pokvariti odmor? :blenta:
ne znam, nikad nisam citao knjigu na odmoru, valjda nisam imao vremena za to :hm: :haha:
volis da se suncas?
Volim, prija mi. :bisa: Desi mi se i da zaspim na plaži. :blenta:
Voliš da plivaš?