Printable View
Hoćeš opet da odem? :nevidljivi:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Onda ti je ovih dana bilo jako dosadno. :lol: Zamisli.. ti na ntenu, a mene nema.. e da ti je to neko pričao da će se desiti, ne bi mu verovao... :raz_114: "ntenu"!!?? Opet buncaš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar "ntenu"!!?? Opet buncaš. :mirka: samo sam jedno slovo omašila.. pa šta?!
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Hoćeš opet da odem? :nevidljivi: Ma daj šališ se. Pa ovo je bilo iznenađenje da si mogla da izdržiš neki dan bez Foruma.Verovatno je tvoje društvo prijavilo tvoj nestanak policiji.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma daj šališ se. Pa ovo je bilo iznenađenje da si mogla da izdržiš neki dan bez Foruma.Verovatno je tvoje društvo prijavilo tvoj nestanak policiji. Neki dan? Neku nedelju misliš? Šališ se da si zvao policiju.. :lol: i šta su ti rekli?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :mirka: samo sam jedno slovo omašila.. pa šta?! Koje crno slovo, omašila si celu reč.
sta ste se bre razgalamili u ovu kafanu :) ima'l tu sta da se popije?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Neki dan? Neku nedelju misliš? Šališ se da si zvao policiju.. :lol: i šta su ti rekli? Nisam ja zvao policiju jer nisam tvoje društvo.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Koje crno slovo, omašila si celu reč. Koju reč? :alava:
Citiraj: Prvobitno napisano od tripp sta ste se bre razgalamili u ovu kafanu :) ima'l tu sta da se popije? O, pa ti i piješ? :lol: A šta piješ?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Neki dan? Neku nedelju misliš? Šališ se da si zvao policiju.. :lol: i šta su ti rekli? Mogu samo da nagađam šta bi rekli da sam prijavio, recimo "ma pusti je ionako je izgubljen slučaj".
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nisam ja zvao policiju jer nisam tvoje društvo. Kako nisi? Pa čije si društvo? :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Mogu samo da nagađam šta bi rekli da sam prijavio, recimo "ma pusti je ionako je izgubljen slučaj". aha... :lol: E aj bolje posluži čoveka pićem. :raz_068:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica O, pa ti i piješ? :lol: A šta piješ? kojice, pa sta nudis :P
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Koju reč? :alava: Ne znam. Ko bi mogao da zna šta je hteo da kaže onaj koji bunca.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica aha... :lol: E aj bolje posluži čoveka pićem. :raz_068: Ti si domaćica ove kafane. Jedino ako me zaposliš do trećine radnog vremena.
Citiraj: Prvobitno napisano od tripp kojice, pa sta nudis :P Pa ništa.. :lol: Večeras Planinar konobariše. Njegov je red. Planirar.. dolazi vamo..
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ti si domaćica ove kafane. Jedino ako me zaposliš do trećine radnog vremena. Zaposlila sam te. :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Zaposlila sam te. :raz_088: A kolika mi je plata?
"Mišu moj slatki" :raz_067: