haha.. da da.. kad pukne.. puko je xD
http://razbibriga.net/clear.gif
Printable View
haha.. da da.. kad pukne.. puko je xD
http://razbibriga.net/clear.gif
pa napisala sam pre,ali ocigledno ljudi su i dalje povrsni i ne citaju kad nesti pises :aha:
12 kuca je zatvorenog tipa,kuca podsvesti,unutrasnje patnje itd , analogna je znaku Riba,sto znaci tvoje sunce koje je ionako u senzibilnom raku, je jos osetljivije jer se nalazi u kuci riba,dakle poprima karakteristike i sunca u raku i sunca u ribama,k tome jos u 12toj kuci, koja je sama po sebi povucena... :-)
imas osam planeta ispod horizonta i samo dve iznad- mnogo se desava u tebi a malo pokazujes svetu
a meni nista :( ja postavih sliku.. i sve.. i sad nista :(
planeta najviše poprima osobine znaka u kome se nalazi, do raskoraka dolazi ako je prirodni vladar kuće u znaku suprotnih karakteristika... tako da to sunce ima dosta i od lava. :lol:
nisam ni ja, imam marsa u raku, ali u prirodnoj kući škorpije što ga jača, znači nikad prva, osim toga, dispozitor je dobro aspektovan, moj... tako da taj mars u raku nije samo mars u raku, zavisno i od kuće a naročito aspekata se gleda na koji će se način manifestovati. mars u raku prezire odraz sopstvenih slabosti koje uočava u drugima. i na neki nespretan način pokušava da bude suprotno od toga. nije toliko agresivan, koliko povučen je i oslabljen usled emocija ako je u kući vodenog znaka. opet, zavisno i od ostalih aspekata, ne tumači se pojedinačno.
ovo služi da ti pojasnim, crno i belo ne postoji... horoskop je izbor mogućnosi, i promena... postoje stvari na koje ne možemo uticati, ali uglavnom zavisi od nas samih. osim toga, ljudi ne ostaju isti po rođenju i kasnije, naročito važi za veneru i marsa, podležu vremenu i promenama u nama, oko nas, svejedno... :lol:
i kad cu da se udam? :mrgreen:
oklen znam... mora da se vide progresije, tranziti, solar... :qq:
inače, mrzim svog marsa u raku, to je jedino što mi se ne sviđa u moma natalu, kvari ga, tačnije... :lol:
ti si dosta 'ladna na emocijama, bez obzira na kvantitet vode u natalu. i sex pomalo suvoparan... poradi na toj veneri. jeste u središtu, biku i tu uživa u svemu od hrane, do sexa, ali loše aspektovana... strasti niđe. :lol:
meni se sviđa kako raisa tumači, onako direkt, bezobrazno :lol:... ne volim kada imam osećaj da mi je nešto prećutano, tako da ništa nije iz loše namere, to su neke stvari na kojima mora da se radi...
:koja:
mene niko ne *ebe ovde a?!
kad i prcka... :azn:
previše konjukcija, škola, prijatelji... ljubav nije naglašena... koliko je društvenost, pa opet u nekom 'zatvorenom krugu'... ne sviđa mi se mesec u 12. pa i venera u 12... jupiter u ovnu, fajter si... ali opet, jak mars i pluton u središtu, koliko su dobri, toliko su i destruktivni, opsesije, ljubomora. ne povezujem mnogo sa ljubavnim životom.
nema opozicija, pasivan si... nemoj kad sam ovakva, prvo ću loše da gledam.