Od svega po malo.... :raz_125:
Printable View
Od svega po malo.... :raz_125:
niki da se seti:facepalm:
ja ne verujem da takav muškarac postoji :huh:Citiraj:
Istraživanje muškog magazina Men’s Health pokazalo je da više od polovine žena sposobnost slušanja slušanja smatraju najprivlačnijom osobinom koju partner može da poseduje.
Zavisi od žene do žene..:aha: Većini su potrebne samo pare..:aha:
Nešto deseto :raz_088:
e vala ne zna da sasluša, sem ako nije gej...ali to ovde nije tema, ovde pričamo o muškarcima jelte
ne zna da sasluša, većina zna da ćuti dok pričaš i gleda onako kroz tebe, moj čak ume i da ponovi šta sam rekla:hahaha: ali na jedno uvo uđe na drugo istrči brrrzo brzinski
Sarmice potpuno znam o čemu pričaš :facepalm: Isti slučaj :dada: Samo još gore :lol: Ne gleda u tebe nego sa strane, pa ne znaš ni dal te sluša, a i ako te čuje redovno skreće sa tvoje teme , totalno nezainteresovano :aha:
a ako ja ne slušam šta on priča:qq: kuku:qq: ispado najgora žena na svetu:qq:
ma, svašta nam je potrebno, ne znamo ni mi same šta bi:raz_088:
ma..'vako..ja mislim da je meni najpotrebnije da kad ga gledam u oči bude kao u ogledalu..da mi njegove oči kažu ..ako je već nespretan sa verbalizovanjem ili slušanjem i sve dok na mene maše kao psić repićem,meni je dovoljno:blenta:
ene, krasote i kraha......dva repića dva, jedan mora biti tvoj....nema para bez dva repića
@temu : nekad snaga, nekad nežnost.....i još mnogo toga
razumevanje... pa sve ostalo.
...a pošto muškarci nas ne mogu da razumu:blenta:
mogu,mogu samo im pružite ruku.
tema : ženi je tada potrebno poverenje u i od muškarca
mogu mogu...nada umire poslednja:pardon:
@tema
da ponovim, da sluša, sasluša i ne odvali glupost posle toga :raz_088:
pa i ako odvali ali te nasmeje, ako je glupost duhovita i ako postoje obostrani leptirići i paculjkice, sve ćeš mu oprostiti...
Da sluša a da nemaš osećaj da sedi na ekserima za to vreme . :raz_088: Naročito ako te već navikne da pričaš kratko i jasno zato što ne voli da sluša kako filozofiraš :aha: Epa bar to nešto kraće treba da sasluša. :raz_088:
anđo, koliko tvoj puž ima godina:blenta: da znam da li da se nadam il jok:blenta:
@tema
paculjkice:dada: