Re: Женимо Шукија :)
Bogami...dovedes zeMsku kuci...u jutro se probudis a ono .....Muskitj...:raz_128:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
nevidljiv
....a masta radi svasta...pa na kraju ispade macka u dzaku..:lol:
Slusaj... ni macka nije problem ako dzak ima rupu.... :raz_067:
:raz_067:...ma zahebi rupu...nesto sigurno...nego se bes na brzinu pa se kajes na tenane..:raz_128:
ako ima dzak ne se kajes... dzak je dzak ebes ga sta je unutar... :mrgreen:
injaooooooooo... sad sam se setio.... zakupili mi salu neki dan ovo ono basket (da si ne pominjem da sam domalic polomio... bem ti loptu) kaze meni kum dzaba ti ovo ne se isplati... al da me ubacu golog, ugasu svetlo i da puste tri skoro pa manoletnice bilo bi interesantno makar za one sto gledu s tribine... kume kume ne moz ti tolko da trcis koloko one moz da begaju a kad ih i stignes prdno si u cabar... ne moz da zapnes... jedino ne valja ako se namerno sapletu a ondak obrni pa begaj ti....kolko te noge nosu...
Injaooooo... vid stogo shuki kod qvinceta u atar... :jasenka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
injaooooooooo... sad sam se setio.... zakupili mi salu neki dan ovo ono basket (da si ne pominjem da sam domalic polomio... bem ti loptu) kaze meni kum dzaba ti ovo ne se isplati... al da me ubacu golog, ugasu svetlo i da puste tri skoro pa manoletnice bilo bi interesantno makar za one sto gledu s tribine... kume kume ne moz ti tolko da trcis koloko one moz da begaju a kad ih i stignes prdno si u cabar... ne moz da zapnes... jedino ne valja ako se namerno sapletu a ondak obrni pa begaj ti....kolko te noge nosu...
:raz_067::raz_067::raz_067::raz_067:.....beste noge junacke....
neje... no je beste noge da v'e dupe ne usere...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
Injaooooo... vid stogo shuki kod qvinceta u atar... :jasenka:
Видела :eek:
Сад као имају неке везе женидба и ÑекÑ, ал ај добро... :dosada:
kako nema, pa makar prve brecne noci... znas seks mu dodje i kad gledis one 28 pegle sto si dobio... :raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
kako nema, pa makar prve brecne noci... znas seks mu dodje i kad gledis one 28 pegle sto si dobio... :raz_067:
Види Ñе да неÑи жењен. :facepalm:
Једно је Ñигурно, прве брачне ноћи ÑекÑа нееема...
...i to vruci sex...:raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Види Ñе да неÑи жењен. :facepalm:
Једно је Ñигурно, прве брачне ноћи ÑекÑа нееема...
To i kazem ima brojanje poklona a kad vis pegle koje sam pomenuo to mu dodje instant sex u zdrav mozak, a da te niko neje obavestio...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
To i kazem ima brojanje poklona a kad vis pegle koje sam pomenuo to mu dodje instant sex u zdrav mozak, a da te niko neje obavestio...
Ја добила једну пеглу која не ради, тек то да видиш. :lol:
И пет микÑера.
Ðашли Ñу коме ће микÑере да купују. :rumenko:
to ti muski kupovali... ima tu nekih skrivenih poruka... mesaj, mesaj... jagodinka simonovic...
Pa eto menjas sa Rigelom..on 28 pegli...
i dva mixera,ak treba nesto da mesa...:raz_068:
Рмешо Ñамо муж глет маÑу :lol:
Ршта да купимо Шукију за Ñвадбу?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ршта да купимо Шукију за Ñвадбу?
Jes bre mozda tako i navuces neku mladu na tanak led... vid pa nudi neke goleme poklone... :per:
Машину за Ñудове :slamka: