Re: muski pitaju a zenske ce kobajagi da odgovaraju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vrludava
Naveo si me Marlone (po ko zna koji put) da se zamislim. I moram ispraviti odgovor. Jedino na sta ne mogu utjecati samo svojom voljom je zdravlje. Zato je to ono sto bih pozeljela.
mozda.. mislim nije lose to zeleti zdravlje... ali iz neke moje perspektive kad sagledam zivot iz sireg rakursa iskustva mogu da kazem hebes zdravlje ako nisi srecan... mis' koji ce mi q 120 godina zdravlja... i isto tolko nezadovoljstva.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Helga
mislila sam ozbiljno.
kakva?
i kad se šalim ozbiljna sam... još nešto?
Pa takva kao u konstataciji.
Nebitno, ja se s njom ne slazem i nimalo mi se ne dopada, i naravno da je osporavam, za to nije potreban neki poseban primer iz zivota za objasnjenje.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
Pa takva kao u konstataciji.
Nebitno, ja se s njom ne slazem i nimalo mi se ne dopada, i naravno da je osporavam, za to nije potreban neki poseban primer iz zivota za objasnjenje.
odakle ti ideja da sam pričala o sebi?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
odakle ti ideja da sam pričala o sebi?
Jaoj jeste, tek sad pogledah malo bolje, mislila sam da mislis na sebe, zato me je to i iritiralo jer sam mislila da se to kao podrazumeva (i za druge zene, devojke) . Sorry!:andjelica:
A sto se same konstatacije tice, pa opet smatram da nemaju svi tu sansu, ili ne bar u isto vreme ako imaju takav 'hendikep" neko se vise stidi neko manje i sl.
Ali da ne ulazim u obrazlaganje necega sto me ni ne zanima, mislila sam da je ovo rekla sam vec sta u pitanju.
A možemo mi i da otvorimo temu ženske pitaju,ženske će kobajagi da odgovaraju:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
A možemo mi i da otvorimo temu ženske pitaju,ženske će kobajagi da odgovaraju:hm:
ne moze jer cemo mi da budemo grbavi bez prava na advokata :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
ne moze jer cemo mi da budemo grbavi bez prava na advokata :lol:
:haha: dobro onda,ali nisi postavio pitanje:)
sta da vas pitam sto vec ne znate... da li znate koliku cenu vase varljivosti nekad placamo?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
sta da vas pitam sto vec ne znate... da li znate koliku cenu vase varljivosti nekad placamo?
ne znamo,ali možda naslućujemo..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
ne znamo,ali možda naslućujemo..
naslucivanje nije isto sto i znanje... i ja naslucujem koje su porodjajne muke ali nemam pojma o tome...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
:nene:
ali, nije ništa veća od cene vaše ''siguracije'', garantovano