nedostaje mi jedan manijak :place:
Printable View
nedostaje mi jedan manijak :place:
Ustala sam u pet jutros i jos ne znam kako se zovem, a kako se predstavljam :sad:
da sam ustala tek sad..da sam nocas pala s nogu od posla..uzas..:m:
nemam na šta da se žalim , osim da život leti mnogo brzo.
još se nije ukiselio kupus kako valja :raz_057:
da vec 4 dana ne mogu da dodjem do radnika tehnicke sluzbe mog provajdera da mu kazem da mi je ping ovih dana izmedju 170 i 900ms :ququ: i da se jedva mrdam po forumu sto je i jedan od razloga zasto me nema :(
smrzla sam se :kk: :mrazica1:
na opštu neposlovnost u srbiji :place:
počeli su i muzičare da zavlače za male pare...
elem đelem...pre 10 dana kaže meni mm:
- e daj mi neku kintu da idem do kruševca, imam neku tezgu...pa ti vraćam pare.
- ma ne moraš da mi vraćaš, beži bre.
dam mu pare, ode on...i nema ga 2 dana. kad se vratio, vidim da se sav ućutao, nit romori nit mrmori...neću da pitam šta je, a on pufće k'o hajrije kad veže glavu maramom.
i tako, pravim neki spisak za nabavku a on kaže:
- e, a znaš da me onaj što sam svirao kod njega zaeb'o...nije mi platio i sad me još laže da će da mi plati sledeće nedelje?
:pada: pa stvarno....
srbijo, mati...pa pesma nas je održala, zar je ovo hvala :place:
skroz sam pokisla veceras, kako je uspela trenerka cela da se skvasi to mi nije jasno :huh:
...da ću da se onesvestim :pada: od obaveza
koje se nagomilavaju
...da mene u mojoj kuci niko ne gleda i ne primecuje :( pored muza i cerke koji sede u dnevnoj sobi, ja sam izasla iz kuce u vecernju setnju sa psom, kao totalni retard, sa velikom ljubicastom stipaljkom za kosu na vrh glave :moon:. Dok sam radila po kuhinji siske me nervirale i ja uzmem tu stipaljku i zakacim siske i zaboravim na to. Onda kucetu bila frka, i ja samo navukoh jaknu, uskocih u patike javim im se, i odem. I u prodavnicu sam usla, devojka me posmatrala sa zanimanjem, ja se jos pitam sta je ovoj, sta me gleda ko da me prvi put vidi :eek: Moram staviti neko ogledalo ispred kuce za svaki slucaj.
:raz_114:
babs ,draga ,divna si :lol:
ja sam tako jednom izletela na posao sa sve keceljom
koju sam pripasala samo na trenutak da zaštitim suknju
:raz_114: ...na pola puta tek primetim i bude mi jasno
što mi se svi ljudi koje ne poznajem osmehuju :lol:
Biso moja mi smo koleginice na vise polja :)
Sad se setih i ja jos jednog bisera (odoh u off)
Jednom dok sam bila pusac, cekala sam trolejbus kod Kalemegdana, kad je naisao ja udjem sa decom, sednemo, trola jos stoji, a meni lepo. Razmisljam ja otkud to da mi je tako fino sto sedim u troli, kad ljudi moji ja ukapiram da nisam bacila cigaretu vec da sedim i pusim :pusi: :raz_114:
Ovaj moj mačak uopšte nije kako treba :( toliko grebe i grize da to nije normalno...msm,nije da često grebe i grize nego jako:eek:...ne znam koji mu je andrak ,ne mogu da ga pomazim uopšte,kao divlju mačku da imam :(...da li on to u igri radi nesvesno ili mu nešto nije potaman:srbpla:
Danas sam se iznervirala oko gluposti ...ali nije prvi put ,pa nije ni neka novost...
naručim telefon sa dve kartice i čovek mi kaže nema problema ,a danas mi ladno
javi da nema više ni jedan na lageru i ne zna kad će imati ....
pa šta li je znao kad mi je rekao da nema problema :mirka:
toliko mi je spor net, da mi je pritisak skocio!
sve to tako treba:rile:
misiš mačku u čizmama?:rile: