O ponedeljku što dolazi :hm:
Printable View
O ponedeljku što dolazi :hm:
da l će da legne honorar sutra :hm: baš bi mi značilo.
dal' će da legne plata sutra,baš bi mi značilo :lol:
šta da spremim za ručak radniku ...cepa čovek drva :hm:
razmišljam kako ću dan da posvetim samo sebi...izaći ću u šetnju,na kafu sa prijateljicom..kod nas terase još rade..pa da bacimo nogu preko noge i prebacimo pokoju:)
kako da se nakanim da izađem na ovu hladnoću i odem do bankomata :aha:
Ruke ladne kao led :(
kako ću da oragnizujem dan, imam baš dosta posla
trenutno o jednoj temi :kafa1:
...i šta li Čedomiru znači ova brada :hm:
kako opet nisam trenula i kako ne volim dan posle neprospavane noći :(
ovaj prozor ispred mene, moli me da ga operem... a mogla bih sad, mala pauza od kompa :hm:
Da li da podsetim šefa da je pominjao da bi danas trebalo da odem umesto njega do poreske, ili da se pravim lud, ili da to iskoristim, uzmem šta treba, pa da sednem na E6 kod Pančevca i uhvatim maglu :hm:
^To drugo, odlican izbor. :jasenka:
pa sad ako misliš na ovo da se pravim "na Tošu" bojim se da kad gospodja inspektorka bude zvala i pitala što niko nije došao, i pored toga što je gosn šef zaboravio :sandokan: biti taj koji će da prostiš da nahebe :lol: .... tako da mislim da je ova treća varijanta ipak najrealnija ... a da i ja imam neke koristi od vidjanja sa onom zlom ženom :ququ:
A na tu trecu sam mislila i ja, samo sam nesto malo izgubljena od jutros :sojka: To je bila moja omiljena kombinacija, odem do knjigovodje i vise me nema...
A što su se ovo dvoje ovako raspričali na mojoj Svaštari:hm:
o tome kako sanjam neke cudne snove u zadnje vreme.. a ON je uvek tu..
...što me boli glava :hm:
nije odavno
kako ću danas ceo dan bogovetni na poslu :qq:
kako da ukomponujem gips, keramiku i vodu...
dragi se opet izvukao na zaboravnost, i opet ja moram vako rano da se oblacim i guram kantu na ulicu :ljut:
Šta mi bi da jutros u majici krenem na posao :lol:
Što su sad turili fudbal umesto Prijatelja:ljut:
Dal da odem da vidim el ima neke rabote na mom PDF-u il da lalam ............
da li malko da okasnim na posao....jer kad dođem - dobro sam došla :)
Jutro ubilo se za spavanje, a meni se moze bas to. Ali moj ludi pas svako jutro u 7:37 mora da pocne da setka nervozno po sobi, skace na mene i trazi da ide napolje. Kazem joj jutros, ti bre juco kao da imas ugradjen cip koji te budi uvek u isto vreme, a onda se setim da jeste cipovana... :hm: horor
razmisljam o tome kako pravim iste greske i uvek na svoju stetu... i svaki put kad se desi tako nesto, ja sebi kazem - ma, nema veze... nije ni bitno... i razmisljam da li cu ikad nauciti da sebi budem najbitniji i da sebi budem na prvom mestu.... i da ne trazim opravdanja za druge ljude... i da li cu ikada poceti da se ponasam u skladu sa tim... ali se ponekad nekako bas razocaram u te moje poteze, koje cinim iz nekih glupih strahova sa kojima sam vec morao da naucim da zivim... i, razmisljam o tome da, dok ovo pisem, sve sto mi pada na pamet je - ma, nema veze... nije ni bitno...
šta treba danas da nabavim na pijaci, šta sve treba da radim danas....:(
kako ću ovako ušinuta do prodavnice :(
o tome kako ima opet ima sigurno da odvalim od spavanja kao danas.. :facepalm:
o tome koliko su pojedini muškarci površni,da je to zabrinjavajuće..
pa sta sam ti sad rek'o, zemo? :(
kako mi je vikend brzo prošao :aha:
kako predstoji jos jedan depresivan, kisovit, blatnjav dan... ovaj danasnji mi je ulepsala unuka, kad me pomazila, zagrlila, poljubila i rekla bas je lepa ova baba, kad takav mali misic to izgovori, to ima lekovito dejstvo na mene :bisa:
o ponedeljku...i kako mi je još uvek potpuno svejedno da li je ponedeljak ili je neki drugi radni dan.