-
Re: Šta ste noćas sanjali?
Danas sam sanjala puno torti :bisa:
Bila kao neka samousluga i možeš da isečeš sam koju hoćeš ...pored je bio neki fensi kafić u tržnom centru...Bio je onako baš luksuzan i tu su sedele samo neke face...i prolazila je neka gospodja koja je sa posmehom gledala neke koji su sedeli na nekom kao glupom mestu , kaže mi ona da uvek sedi tamo i pokazuje mi kutak u kafiću, ja kažem pa i ja sam tamo sedela, i tamo i onde ,ma svuda....
:blenta:
Sanjala sam i neke ljude što beže ne znam tačno od koga , imali su i pištolj i ja tako sa njima bežala...
:blenta:
Juče sam sanjala forumsku žurku, a u stvari je bila sedaljka ...i tako :kafa1:
-
ne znam, ali sam se probudila uplakana:kk:
-
sanjala sam kako su moje devojke još male...tu negde, oko 6 i 8 godina i kako letujemo na obali neke divne reke, ne mnogo velike i duboke...prosto savršeno nešto :bisa:
-
Nači vako...sve mi se čini da sam sanjala sto snova noćas...i jutros sam znala bar tri, ali sad se sećam samo jednog:hm:...idem kao na neku reku da se kupam, a u sred te reke složena gomila iscepanih drva:lola: nako ko vulkan:lola:..i dobro, sam se tu kupala, đipala s te gomile drva u vodu, kao s skakaonice:haha: i kasam tela dizađem napolje a ono milijon malih zmija:sad:... i dve me ugrizle, jena za levi palac druga za desni:haha:
oooo ne ponovilo se:kadi:
-
Sarmice :raz_114:
Ne sećam se baš svega tačno...Školu , i nekog profesora i neke ormariće za skripte,i neka isfolirana lica i zakasnila sam kao mesec dana ,trebala sam da zauzmem ormalić, jedva sam negde ugurala puno papira..Veliku klizavu uzbrdicu kuda su svi morali da prodju, a što si bio bliže vrhu to je bilo teže ...Ali ja sam se skliznula, jer sam držala nešto u rukama, pa sam morala opet da se penjem i tako...
A kući kad sam došla znam da je bila ova pesma na radiju...Bilo je još svašta nešto, nelogično kao i obično...
:kafa1:
http://www.youtube.com/watch?v=8mHnbiqV1TY
-
o gaaade:kadi:
da sam kupila u tempu na kvantašu 16 kg praška za veš za 200 dinara:haha:
-
Jednu od ove naše dve lilave:palac:
I bila je mnogo zla i nije nam dala da pričamo na čatu:srbpla:...sve je neke slike velike turala, samo da mi ne možemo da čavrljamo, i svaku našu reč okretala naopačke:srbpla:
-
Paaaaaa :mm: sanjala sam noćas ( i sama se čudim da sam sanjala..:eek:) da se spremam da idem negde...rekla bih u gimnaziju , škola je neka bila u pitanju :krsti:Celu noć sam se spremala da idem tamo...tipa pripremala garderobu itd, ali nikako nisam stigla da se sredim...I osećala sam da kasnim tamo, ali se nisam previše sekirala...Trebala sam da budem na tom mestu u 7h, ali ni u 8 nisam bila spremna...:lol: Eto, to sam sanjala celu noć...
-
Mozda ces uskoro na neki seminar i saznaces za to u poslednjem trenutku :mm:
-
Fajf hvala na odgovoru....:mm: nikad ti ovo neću zaboraviti...
-
Sanjala sam pokojnog oca..na pauzi ću u crkvu da zapalim svijeću..kad god ga sanjam,meni se uvijek desi nešto lijepo,neko prijatno iznenađenje..
-
Sad sam se setila i ja sam mog pokojnog oca sanjala pre par noci i mama ga je iste te noci sanjala. To mi je jako zanimljivo. Bila sam lepo raspolozena narednog dana, srce mi je bilo puno sto sam ga videla i pricala sa njim, makar i tako u snu, mada sam i tada u snu bila svesna dok sedim sa njim za stolom i pricam da je to samo privremeno, da je on mrtav... :(
-
To su lijepi snovi kuma..bez obzira kako su bolni,dolazak voljenog roditelja u san uvijek je dobar znak ..
-
-
sarmice:haha: prave svinje:hm:
-
Prave pravcijate:blenta:...tri stoje na prikolici, a jedna spava na nekim kukuruzima...izgleda da će da se oprasi:blenta:
-
oprasi:kapa: o ,sarmo moja..podsvijest ti nešto poručuje:kapa:
-
jes vala, treba da se napuni zamrzivač za zimu:namcor:
-
da sam našla 500 dindži:lola:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
da sam našla 500 dindži:lola:
:dada: to je znak da si danas usvojena:dada: još koja nula i taman:)
-
reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa :(
-
-
sanjala sam da sam kupila 10 jaja, donela ih kuci i htela da pravim nesto, pocela da razbijam jaja a ona tvrdo kuvana :eek: ispostavilo se da su mi radnice prodale jaja koja su sebi skuvale za dorucak...
a tacno je san slutio na haos koji sam im danas napravila stvarno... :namcor:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa :(
htjela sam ja na temu pričo:) al,kontam ostaće:haha: 'nako na chatu,prošlo začas:haha:
-
ijuuu....šta sam sanjala :sojka:
-
-
kod mene nema ijuu :kk:
sanjala sam kako je danas cetvrtak i kako moram da poranim da izguram kantu za smece na ulicu jer su me prosle nedelje ispalili djubretari...
I djipim ja iz kreveta stvarno u 7 i to na desnu nogu ovog puta, onako bunovna pocnem da se oblacim...i onda mi sinulo da je utorak :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ijuuu....šta sam sanjala :sojka:
ijuu..:bela: čim ti tako cakle oči...:raz_114:
-
roso:haha:
ja sam sanjala da imam paletu boja i radim ulje na platnu..ja,koja ne znam nacrtati mačku:haha:
mora da sam razmišljala o kojici:bisa:
-
uradi li ga kumo pa da ga prodam na limundu kao ulje na platnu nepoznatog autora :haha:
-
ijuuu ja nisam ništa tri dana sanjala:tupan:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
uradi li ga kumo pa da ga prodam na limundu kao ulje na platnu nepoznatog autora :haha:
jest vala u pravu si:) Odlučim ja noćas da nastavim san:kapa: al ne lezi vraže:qq: nestalo boje:( pa sve mislim kako treba zapelcerisati novu boju:haha:
noćas sam sanjala da sam ponovno student:ququ: i ništa mi se nije dopalo..prolazim u snu pokraj slastičarne sa najljepšim krempitama na svijetu i opet nemam para da ih kupim:(
-
-
-
Kao nešto bila na četu, zezala se sa smajlićima, i samo odjednom eksplodirao monitor...:srbsta:
-
bila sam u nekoj guzvi (ne smem ni da nabrajam ko sta sa kim :krsti:), a u jednom trenu sam ugledala najlepsi moguci zalazak sunca... :bisa:
narandzasto plava svetslost je bila posvuda... kao u snu :lol: divno :bisa:
-
jednog muškarca iz prošlosti..ooo,kako to ne volem..u snu mi je pričao kolika mu je plata:haha:
-
kumo, sad tek vidim sta si sanjala :haha: jel se on tebi to hvalio ili pravdao :hm:
a ja sam sanjala pricinu cerku... meni se valjda ovih dana sve izmesalo u mislima, znam da je prici cerka imala bas visoku temperaturu, onda se moja cerka isto juce razbolela, pa sinoc bila unukica i ona nesto kasljuca...i lepo ja nocas sanjam kako sam srela pricinu cerku, i pitam je Duso kako si? Pricalica nam je pricala da si imala visoku temperaturu... a ona devojka, gleda me, ne zna ko sam, o cemu pricam, kakva pricalica... Ja opet, pa reko ja sam od tvoje mame poznanica sa foruma, pa tako znam da si bolesna, Fajf... i tako devojka mi pruzi ruku zahvali sto brinem i ode u cudu, a ja nastavih niz neki hodnik ne znam ni gde vodi, ni otkud u njemu :blenta:
-
-
da mi jedan dio lijeve noge nije depiliran :haha: