Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :haha: E jadni ti demoni kad ih ti uključuješ i isključuješ kako hoćeš. :lol: Mi lepo da porazgovaramo? :haha::haha::haha: Zar to nisu dobri demoni. Dugmence, klik, i nema ih.
Pa Vi se i ovdI muvate :šmrc: ;)
Citiraj: Prvobitno napisano od Sandokan Pa Vi se i ovdI muvate :šmrc: ;) :qq: Oćeš i tebe da muvamo? :stidljiva:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ne mogu od smeha...:haha::haha::haha: Vidim ja da si ti neozbiljna. Ajd zdravo. Klik. Under Pressure, Under Pressure...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zar to nisu dobri demoni. Dugmence, klik, i nema ih. Ma to nisu pravi demoni.. nema šanse...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidim ja da si ti neozbiljna. Ajd zdravo. Klik. Under Pressure, Under Pressure... utepaće te pretisak.. :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :qq: Oćeš i tebe da muvamo? :stidljiva: Planinar ne mora .... btw ja došo zbog pesme i jagnjetine :lol: .......
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica utepaće te pretisak.. :qq: Štaaa. Može li malo glasnije, ne čujem te Under Pressure......
Citiraj: Prvobitno napisano od Sandokan Planira ne mora .... btw ja došo zbog pesme i jagnjetine :lol: ....... :haha: E, nećeš valjda stvarno da pojedeš jadno malo janje? :hm: Oćeš istu pesmu sa demonima koju sluša Planinar?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar štaaa. Može li malo glasnije, ne čujem te under pressure...... ubiće te pritisak!!!!!!!!!!!
šta je bre ovo? što kaps lok ne funkcioniše? A MANE, MANE.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ubiće te pritisak!!!!!!!!!!! Ma daj, kako može pored presolola, metasolola, mikardisa, prilinde, alopresa, zorkaptila, prilenapa........
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma daj, kako može pored presolola, metasolola, mikardisa, prilinde, alopresa, zorkaptila, prilenapa........ au.. :qq: pa ti si se sav drogiro.. :qq:
Laku noć i ovdi.. odo da gledam Hausa.. :juhu:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica au.. :qq: pa ti si se sav drogiro.. :qq: Ajd zdravo. Rasturio sam vam čat. Neću više da razgovaram sa tobom. Idem da pronađem neku drugu žrtvu.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Laku noć i ovdi.. odo da gledam Hausa.. :juhu: Da li je moguće da jednom i ovde ostane moja poslednja?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da li je moguće da jednom i ovde ostane moja poslednja? Zapisi jucerasnji datum. Tvoja poslednja se pojavljuje kao Halejeva kometa. Izracunaj kada ses opet biti ovde sa poslednjim postom.
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Zapisi jucerasnji datum. Tvoja poslednja se pojavljuje kao Halejeva kometa. Izracunaj kada ses opet biti ovde sa poslednjim postom. Evo baš sada.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo baš sada. :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo baš sada. Vidis da nije.