ostalo onog pilava od juče, pirinač se konačno skuvao :facepalm:
Printable View
ostalo onog pilava od juče, pirinač se konačno skuvao :facepalm:
kad sam juče videla koliko je karfiol jeftin, naravno kupila sam ga u pristojnoj količini :kreza: danas ću ga spremiti u rerni sa bešamel sosom, i uz njega neke dinstane šnicle, ili ako se nateram, možda ispohujem belo meso :pardon:
ćušpajz od šargarepe i faširane šnicle, jedna od mojih omiljenih kombinacija :jasenka:
evo, krčka se paprikaš, nisam stigla ništa ranije da spremim :pardon: salata od kupusa
grašak sa junetinom, salata od cvekle
tople sendviče :kreza:
ništa :rumenko: ušla sam u fazu kad mi se ništa ne kuva :pardon: jaja sa paprikama su bila danas na stolu....
salata od crvenog pasulja, šnicle od šarana.
imam sinoć spremljenu teleću belu čorbu, a dodaću paprike u bešamelu sa roštilj kobasicama i zelenom salatom.
ili ću da punim paprike ili da motam sarmu, videću, jedno od ta dva jela će biti sigurno :drnd:
i opet sam morala da pripremim salatu od karfiola, mlađa se davi u njoj :b:
gotove su punjene paprike, ukrčkane u rerni, sad mogu mirno na posao.
pileća džigerica i lukac, i supa iz kesice :pardon:
raštan sa suvim rebrima.
Dinstana piletina i šargarepa u bešamel sosu. Ostaviću sutra za ručak , pa ću sutra spremiti samo krompir pire sa brokolijem.
naokolo krompir i svinjski vrat :vodanausta:
biće ćufte u paradajz sosu i pire :dada: ćufte za 2 dana ako uspem da izvedem :palac:
mala ispravka, kad sam videla koliko je pojeftinio kiseli kupus, nisam mogla da odolim, tako da biće sarma umesto ćufti :prcko:
teleća rebarca sa krompirićima i povrćem:dada:
juče su ćerke napravile piletinu sa onim kupovnim sosom od 4 sira i eto...a sinoć sam skrčkala odličan gulaš za danas, pa neka se snađu dok se ne vratim s posla.