preživela sarma i za danas :drnd:
Printable View
preživela sarma i za danas :drnd:
Danas ništa. Imam gulaš od juče...:pusi:
Ćuftice :drnd:
sarma treći dan :prcko:
ništa :aha:
nema više sarme :sad:
musaka sa karfiolom :rile:
Jučer tortilje, a danas još ne znam šta će biti...
zeleni potaž od blitve, pohovane šnicle, restovan krompir, salata od cvekle i turšija (ko hoće, a ja hoću jer ima ljutih :) )
piletina i salata od karfiola po pričinom receptu :dada:
krčkam za sutra pasulj sa butkicom.
biće žuta čorba koju prvi put sad kuvam a predivno izgleda i miriši, pohovani karfiol i pohovano belo meso :hm:
ostalo je žute čorbe i za danas :bisa: napraviću salatu od brokolija i šampinjona i ne znam šta ću još uz nju :hm:
juče sam pravila čorbu od brokolija i lovačke šnicle sa pire krompirom i zelenom salatom....znam da ću da umotam sarmu da se krčka, al ne verujem da ćemo je jesti danas...danas ćemo nešto drugo, al još nisam smislila šta :mv:
krompir čorba sa celerom i kobasicama :vodanausta:
dakle, pileća supa sa rezancima, šnicle sa karijem i pirinčem kao prilogom, salata od crvenog kupusa i barenog karfiola...od belog mesa iz supe sam spremila indijsku salatu, a sarma (sa suvim punjenim paprikama) se još krčka u rerni.
teleća rebarca sa ruzmarinom na povrćeTu:dada:
deca mogu sarmu i danas, a za lelemooda i mene je na meniju rižoto sa šitake pečurkama i salata od cvekle.
ja opet pravila musaku sa karfiolom :lol: kako ga vidim u prodavnici, kao biku da je neko mahnuo crvenom maramom :pardon:
samo sam starijoj napravila čorbicu od tikvice i šargarepe sa pavlakom i žumancetom...mi smo klopali večnu sarmu :)
piletina sa pecurkama u nekom sosu.. :g: