Re: Да ли мушкарци изумиру?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Ja ne znam ni šta su to "prave" žene ni "pravi" muškarci :nene: ..... Naravno da žena ne može da bude ono što je bila pre 100 godina (domaćica/majka), jer od nje se danas očekuje da rame uz rame sas muškim doprinosi i time što ide na posao ..... samim tim i muškarac mora da preuzme deo obaveza koje porodica nosi sa sobom, a to što će skuvati, otići u prodavnicu/pijacu, okupati dete ...... ni na koji način ga ne čini nepravim muškarcem.
Slazem se. Moj prijatelj ima pretstavu kako bi zena trebala da usisava i pere i kuva i cisti i jos cuva decu, da bude mila i draga, ima vremena za sve kucne radinosti, jer on jel....isto tako moze da zameni sijalicu, popravlja rupe po krovu itd...a sta ce ona sa svojim poslom i karijerom? Nadji si brate domacicu ali zaradjuj i za sebe i za nju pa ce svima biti lepo :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Prave žene su odavno izumrle, sasvim je bilo očekivano da će i muškarci krenuti tim putem :aha:
A kakve su to prave zene :ceka:
džabe da pričam kad ih nema :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
džabe da pričam kad ih nema :(
kako nema, a ovde na forumu puno pravih zena :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
kako nema, a ovde na forumu puno pravih zena :)
ma, mi se samo pravimo da smo prave žene a oni da su pravi muškarci.
prave žene ne vise na 4umima....one su negde drugde....sa pravim muškarcima.
pa nema pravih muskaraca :aha: to je mit...
otkud znaš mona :) možda tražiš na pogrešnom mestu...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ma, mi se samo pravimo da smo prave žene a oni da su pravi muškarci.
prave žene ne vise na 4umima....one su negde drugde....sa pravim muškarcima.
ma isto je i bez foruma, samo manje transparentno.. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
pa nema pravih muskaraca :aha: to je mit...
ima ih, mona. znam da ih ima....i nisu daleko, znaš.
Pa ako izumiru ne znaci da ne postoje i pravi ali u vrlo malom broju i treba ih naci, a to je kao da trazis iglu u plastu sena :kk:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
Pa ako izumiru ne znaci da ne postoje i pravi ali u vrlo malom broju i treba ih naci, a to je kao da trazis iglu u plastu sena :kk:
cak i kada su vam, mozda, ispred nosa? :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_oblak
a, jeste... a kad se pojavi tako neki muskarac, onda je on 'drvoseca, dos'o iz ne znam koje sume', nije moderan, uopste ne lici na nekog lika iz sex and the city i slicne gluposti... zena prvo treba da zna sta hoce, treba da zna kakvog muskarca hoce... kao da se muskarac odredjuje po tome da li zna ili ne zna da promeni osigurac... onda, stvarno... nego, prodaju vam neke price po filmovima i novinama, ubedjuju vas da tako treba, pa se primite, pa se guzite kako ste nezavisne, samostalne, jake... kako sve mozete same, bla, bla bla... a onda trazite nekoga ko je pravi muskarac... ne ide to tako... ili 'oces ili neces... glupost i najveca je laz da muskarac trazi sve u jednoj zeni i da ona treba da bude sve... domacica, gospodja, i ne znam sta vec.. a-ha, vazi... ozenicu nekog madjionicara, kad bude promenio pol... isto to vazi i za muskarce... a vi morate prvo same sa sobom da resite neke stvari... da li hocete da budete zene, ili kiborzi neki koji sve znaju i sve umeju...
:bravo:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_oblak
cak i kada su vam, mozda, ispred nosa? :)
i to se desava :aha:
ja znam sta hocu al takvi su danas gejevi :kk:
Izjasnjava se kao gej a super je ovako i kao licnost :sad:
jel taj gore u konkurenciji za pravu zenu ili pravog muskarca :m:?ako definisemo sta su to prave zene i pravi muskarci,i slozimo se oko toga,lako cemo utvrditi izumiru li..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
uf bre...jes derpe :(
Cisto da se zna :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
ako definisemo sta su to prave zene i pravi muskarci,i slozimo se oko toga,lako cemo utvrditi izumiru li..
Upravo tako @mikili. A da li cemo se sloziti to je vrlo diskutabilno jer svako od nas vidi drugacijim ocima sliku pravog muskarca/zene. :raz_060: