sem kiše ništa :mm:
Printable View
sem kiše ništa :mm:
mašina za veš, zar mora da trese celu kuću kad radi centrifuga :blenta:
prosula sam šolju ćaja:blenta:
nije bilo struje kad sam ustala jutros :aha:
e nista odavno (dal da se zabrinem)
balavila sam celo jutro koliko su mi se jele prženice, još sinoć sam pomislila na njih, al reko, ajde napraviću sebi jednu dve ujutru... i završim sve obaveze oko živuljki, i otvorim frižider da uzmem jaja, kad ono prc :lakat: mala poslednja 2 što su ostala obarila i ponela na posao :ljuta: i tako, sad iz besa neću da doručkujem :aha:
znala sam da će biti još... nervira me što sa nekim glupostima nikako da izađem na kraj a odavno je trebalo :ceka:
Ma vreme :m:
Dosadna kišica i plus ne radi lift :dosada:
jedan mail...koliko je velika ljudska zloba, sujeta, zavist ili šta već... ali šta se čudim, takvi smo mi srbi :b:
Jedan čika što radi ko obezbedjenje u nekoj maloj poštici, ja htela da udjem , vidim nema puno ljudi unutra, a napolju niko ne čeka,,,,I on mi zatvori vrata i kaže sačekajte....:krsti:A unutra mesta kolko hoćeš , samo par ljudi čekalo, a znam kakva može da bude gužva, ništa mi nije bilo jasno , a napolju neka kišica glupa i ti moraš da čekaš ....:aha:. Ja sam posle gunjdala za sebe, al šteta nije mogo da čuje...Kad je otvorio vrata i reko izvolte ja sam samo drsko rekla hvala i nisam ga ni pogledala....Ali su mu posle neki ljudi kasnije rekli , koji su isto čekali da on smiluje i da ih pusti, i nek su mu rekli. Baš jedan čovek kaže :svi mi moramo da slušamo i radimo šta nam neko kaže....
A jedna žena kad ga je pitala u čemu je razlika čekati unutra ili napolju , on kaže : Pa brže stignete na red ako čekate napolju :krsti:
Kiša koja je padala kad sam krenula kući sa slave... a ja bRez kišobrana :aha:
Prestigao me jedan afto..dobar,nema šta..nije mi to krivo,al kad vidjeh đuru:pada:
ućebana i sparušena kosa baš kad nije trebalo :aha:
једна циганка на пијаци....изнервира ме сваки пут....кад год ме види, почне да виче ''шанел 5, шанел 5!'' :ljuta:
danas me sve nervira :ljut:
manijak:ljut:
trgovkinja :pada:ne zna da provuče:facepalm:
neko se ponaša, to me iznerviralo :namcor: