Re: Šta ste noćas sanjali?
pa koga ću ako neću sebe:krsti:
@tema
svašta:qq:
prvo sam sanjala da idem kroz neku šumu i sretnem vuka:raz_114:...ali on mene nije vido, a ja njega jesam :eek:jeo je nešto pa sam ja to iskoristila da se vratim istim putem kojim sam i došla, onako unazad.
a onda sam sanjala kako mi je neko doneo pet pari patika, na poklon, i sve 43 broj:krsti:
:(sanjala sam da sam dobila jedan sms:bisa:...samo sanjala:aha:
opet sam se nečeg setila
još sam sanjala kako me neko gađa ciglama...s neke visine:hm:..oće da me ubije :srbpla:
kako je ova moja mlađa porasla preko 190 :qq: ne mogu da zaboravim taj osećaj kako je nešto grdim i i gledam naviše...i stojim pored nekog zamrzivača sandučara :( i pitam se otkud on tu.
jopet neke karakondžule i sandžame :( pa dokle više bre :ljut:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
jopet neke karakondžule i sandžame :( pa dokle više bre :ljut:
savest:kreza:
bar sam sarmu skotrljo :aha:
kako pokušavam nešto da naučim...i ne ide, pa ne ide...:(
da mi je doca rekao da sam teško bolesna i da se ja nisam uopšte sekirala zbog toga.
lose stvari sam sanjala, budila sam se skoro na sat vremena.. najupecatljiviji je bio san kada su dosli neki agenti po mene :krsti:
Sanjala sam da sam našla štek sa novim krpama. Kako sam im se obradovala.. :qq:
Al ne razumem, zašto.. baš nešto i ne volim krpe..
i da li taj san znači da je krajnje vreme da operem prozore.. :hm:
nema to veze sa prozorima:igra1:
ja sam sanjala jednog gospodina koji živi u Indiji :qq: a nikad ga na oči nisam vidjela,sem na nekim fotkama:hm:
ume gospoda iz indije da se šeta po tuđim snovima.. :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
ume gospoda iz indije da se šeta po tuđim snovima.. :dada:
:raz_114:
iz inđiju:tupan:
ma da je meni znati,otkud on:qq: ima da čeprkam dok ne otčeprkam:drnd:
kako sa bratom vozim bajs oko bledskog jezera. leto je, mladi smo, zastajemo da se kupamo gde god nam se to učini primamljivim...
:aha: bilo nekad.
u poslednje vreme se uopšte nesećam svojih snova
kako sam na moru...na nekoj prelepoj obali koja mi je, kao, poznata. u reali nemam pojma gde je to...
i kako plivam na jednom kraju zaliva i posamatram sprud gde bih baš volela da provedem ostatak sunčanog dana...ali, sprud je daleko.
ipak, rešim se da otplivam do njega...i kad sam stigla, naoblačilo se i počela je kiša iznenada :(
eto.
opet forumaše:pada:
pa ja ću ispasti totalno luda:krsti:
i to sam sanjala lilu:pada:
stoji pored jedne maaale kuće i pokazuje mi neku kućetinu preko puta i kaže:vidiš sarmice nekada sam živela tamo a sad živim ovde:srbpla: i sva je tako tužna:srbpla:
kako idem kod kojice u posetu...a kojica živi na novom beogradu na nekoj ogromnoj livadi sa ogromnom kućom...a kuću je ogradila betonskom ogradom, a onda još posadila čemprese.
i čeka me na kapiji onako kojičasta i slatka, a meni neeeeprijaaatno....jer nisam ponela ni čokoladu deci.
užas.