како Ñу кооперативни ови који продају половне књиге :) плуÑ, књиге Ñу у одличном Ñтању :) малтене Ñу нове.
Printable View
како Ñу кооперативни ови који продају половне књиге :) плуÑ, књиге Ñу у одличном Ñтању :) малтене Ñу нове.
uspela sam da naručim nešto što mi jako jako treba za posao :)
како Ñе мачак Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¼Ð°Ð·Ð¸Ð¾ Ñа мном...и како ми је добро иÑпала погача и што је млађа ћерка научила да умотава Ñарму :drnd:
видела Ñам Ñе Ñа манетом :) Ñрећна Ñам Ñад.
kaću ja ovako nešto napisati :srbpla:
meni danas lepo jer sam išla na klopu nisam morala da kuvam :hm:
колега нам је донео туфахије за дан заљубљених и по један цвет :) баш Ð½Ð°Ñ Ñ˜Ðµ обрадовао, младу колегиницу и мене :bisa:
на оним великим жбунпвима који први у пролеће процветају жутим цветовима, видела Ñам Ñвеже пупољке лиÑтова :say:
moja deca :bisa:
хонорарчић :say:
неки налет позитивне енергије :) баш Ñе лепо оÑећам Ñад :say:
kao da sam na lakim drogama, poslednjih par dana meni je stalno lepo raspoloženje :jasenka:
хонорарчић :drnd:
sunce :bisa:
миÑао једног мог профеÑора: ''не мора неко да буде леп...али ако каже нешто паметно - мени одмах поÑтане леп!'' :)
mama mi je javila jednu jako jako lepu vest, koja me je mnogo obradovala i ulepšala ne samo dan nego i naredni period, dugoročno :say:
оÑећај да Ñам блиÑка Ñа неким људима :bisa:
jedna poruka od kupca, koja je dokaz da vaspitani, dobri i ljubazni ljudi još uvek postoje :)
Ñнег :say:
како ме је иÑкомплемент ¸Ñ€Ð°Ð¾ један колега Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ :) уопште ми није било непријатно, а он је Ñве Ñвео у једну реченицу :sojka: