-
Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
-
О тој врÑти љубави мога бих данима да вам причам.
Као и Ñве у животу и таква врÑта љубави је могућа.СаÑвим је Ñве једно где упознате оÑобу, кафић, Ñлучајни ÑуÑрет или форум.
Можда је форум и у неку руку најбоље меÑто.
Имате ÑаÑвим довољно времена да уђете у ментални и емотивни Ñклоп Ñаговорника.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
lider
Имате сасвим довољно времена да уђете у ментални и емотивни склоп саговорника.
ma da...ako si vešt(a) u procenjivanju.
-
sasvim je moguće..provjereno ...ne razlikuje se puno vl od rl kad je u pitanju procjena...imaš slova,pa riječi..pa između riječi..onda imaš sms recimo,pa kao viši stepen telef.poziv..i nakon tona ide naravno slika uživo:)
upoznala sam doista neke drage i divne ljude i smatram da sam obogatila svoj krug poznanika i prijatelja..a ta ljubav,pa.. može da se desi,nije da ne može:)
-
-
istina.
a koliko ima sanse da opstane?pa isto kao i da su se uredno upoznali van foruma
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
različak
istina.
a koliko ima sanse da opstane?pa isto kao i da su se uredno upoznali van foruma
upravo tako različak:) možda čak i više jer smo sebi i nekom dali puno vremena u tom procesu transporta iz vl u rl
-
jedno vreme sam mislio da je nemoguće, ali kad malo bolje razmisliš možda i može...
...ovde imaš načina da upoznaš osobu i pre nego što je upoznaš oči u oči...naravno, ako umeš da neutrališeš sve te maske koje ta osoba postavlja, ako postavlja...što bi rekli, čitanje između redova...
...
-
Hmm.. nisam dosad imala takvo iskustvo.. pa slobodno mogu reci da ne verujem..
Al ko zna.. mozda me neko i razuveri... :helena:
-
Iz mog iskustva..moguce..:bela:
Prepoznaju se dve srodne duse..bas kao i u RL.
Mozda retkost,ali ipak moguce..
-
Mislim da je zabluda...
Na forumu ne možeš videti oči, pokret i mnogo toga što govori o nekoj osobi...Osim toga, možete se duhovno prepoznati, a da do hemije nikada ne dođe, t.j. da vas fizički ne može privući...Mada sam čula teoriju, da je duhovna privlačnost bitnija, jer ona kasnije može razviti i ''hemiju''...ne znam, nisam baš sigurna...
Osim toga na netu, imaš rizik da li ti se osoba predstavila iskreno ili ne...Takođe, ni narav se na netu ne može baš otkriti na pravi način..Neke osobe su se na netu ''ispraksovale'' i tačno znaju kako treba...
Ali eto, ako bi se nekim slučajem desilo, da me ''neka sila sustigla na netu'' (nikad' ne treba reći nikad), ne bih se baš nešto mnogo dopisivala..I ne volim to net ''paljenje''...Verovatno bih odmah dala predlog da se vidimo u reali, da se ne glupiramo bezveze...Ali ta mogućnost kod mene, mislim da ''otkačim'' za nekim na netu...je veoma teška mogućnost...
Racionalna sam i realna...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mislim da je zabluda...
Na forumu ne možeš videti oči, pokret i mnogo toga što govori o nekoj osobi...Osim toga, možete se duhovno prepoznati, a da do hemije nikada ne dođe, t.j. da vas fizički ne može privući...Mada sam čula teoriju, da je duhovna privlačnost bitnija, jer ona kasnije može razviti i ''hemiju''...ne znam, nisam baš sigurna...
Osim toga na netu, imaš rizik da li ti se osoba predstavila iskreno ili ne...Takođe, ni narav se na netu ne može baš otkriti na pravi način..Neke osobe su se na netu ''ispraksovale'' i tačno znaju kako treba...
Ali eto, ako bi se nekim slučajem desilo, da me ''neka sila sustigla na netu'' (nikad' ne treba reći nikad), ne bih se baš nešto mnogo dopisivala..I ne volim to net ''paljenje''...Verovatno bih odmah dala predlog da se vidimo u reali, da se ne glupiramo bezveze...Ali ta mogućnost kod mene, mislim da ''otkačim'' za nekim na netu...je veoma teška mogućnost...
Racionalna sam i realna...
I uživo te neko može lagati. :dada: Sve u oči te gledajući. Šminka, odelo i slično,
su prevare koje su sasvim dozvoljene, zar ne? Čak su i obavezne.. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
komica
I uživo te neko može lagati. :dada: Sve u oči te gledajući. Šminka, odelo i slično,
su prevare koje su sasvim dozvoljene, zar ne? Čak su i obavezne.. :lol:
Bogami, mene teško oči mogu prevariti...:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Bogami, mene teško oči mogu prevariti...:hm:
Nekada su ljudi komunicirali putem pisama, pa onda telefonom.. sada eto imamo ove forumčiće i čatiće
sa gomilom mogućnosti da izrazimo svoje misli i osećanja.. mislim da je u tom smislu komunikacija
jako napredovala...
I tako ja posmatram ovaj takozvani VL.. samo kao sredstvo komunikacije.. nikakva magija.. :lol:
-
-
Zavisi ko se na šta "prima",ali možda je veća mogućnost da na ovakvim mestima nađeš ljubav,nego u realnom svetu.Možda nas taj vizuelni dodatak ponekad samo zaslepi,omete da vidimo stvari onakvim kakve su zaista.
Ovde npr možeš lako da nađeš ljude s kojima imaš zajedničke teme i interesovanja,kako se neko izražava,stavove,pa izgled postane potpuno nebitan.Opet ponavljam,zavisi kome je šta zanimljivo.
Sve ovo naravno polazeći od pretpostavke da su svi potpuno normalni.
-
e ta "normalnost" je sklona komentarisanju...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
bojsi
e ta "normalnost" je sklona komentarisanju...
E baš to...
Eto, a da sam napisala da je baš cool kad se zaljubiš na netu...ne bi niko komentarisao, a ja bih bila licemerna, jer lažno predstavljam svoje mišljenje...Ovako, rekoh šta rekoh...
Ljudi, pogledajte gore...Ipak sam rekla da se nikad ne zna...Nisam isključiva...samo sam rekla ono što mislim...:eek:
Auuuuu :lol:
-
Nikako ja vas da isčitam:)
ljubav je ljubav,gdje god da se desi:bisa:
-
samo odvojih detalj, nevezano od kulisanja ili suprotnog...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
E baš to...
Eto, a da sam napisala da je baš cool kad se zaljubiš na netu...ne bi niko komentarisao, a ja bih bila licemerna, jer lažno predstavljam svoje mišljenje...Ovako, rekoh šta rekoh...
Ljudi, pogledajte gore...Ipak sam rekla da se nikad ne zna...Nisam isključiva...samo sam rekla ono što mislim...:eek:
Auuuuu :lol:
:nene:nije istina
svi bi ti rekli da nisi normalna:lol: ne možeš nam ugoditi kako god da okreneš:lol:
-
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
bojsi
generalizujes...
možda se tako čini,ali ljudi imaju jednu čudnu naviku...kako se ono beše zove:hm:...hmmm:hm:...a da,zezanje:dada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
:nene:nije istina
svi bi ti rekli da nisi normalna:lol: ne možeš nam ugoditi kako god da okreneš:lol:
:lol: :lol: :lol:
I to je tačno....:dada: Ali što reče bojsi...a da ne generalizuješ? :huh:
-
:pada:ma šalim se ljudi:pada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
:pada:ma šalim se ljudi:pada:
E pa nemoj ovde da se šališ..ovo je bre ozbiljna tema o ljubavi...Bre sam se ''udubila''....:drnd:
-
-
Ja sam ovde i dosao zbog moje nepobitne vere u ljubav na forumu!!! :)
-
znači i tebe treba da ženimo.. :hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Ja sam ovde i dosao zbog moje nepobitne vere u ljubav na forumu!!! :)
Pa šta se drugo od jednog zanesenjaka očekivalo:sojka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
komica
znači i tebe treba da ženimo.. :hm:
Nisam znao da zenidba ima veze sa ljubavlju, ali 'ajde :)
-
e pa dobro.. ako si shvatio da nije neophodno svaki put se oženiti, bolje po tebe.. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
možda se tako čini,ali ljudi imaju jednu čudnu naviku...kako se ono beše zove:hm:...hmmm:hm:...a da,zezanje:dada:
sirok pojam...
pogotovo ako se na silu naglasava
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mire
sirok pojam...
pogotovo ako se na silu naglasava
pa kasi nadrnd moram da naglasim:undecided:
-
zato i rekoh daje pojam sirok...
ugao gledanja, i tako to
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :)
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
Kakva ljubav, samo sex.:lol:
Sala, pojma nemam, verovatno da moze da dovede, kad i putem drugih oblika komunikacije preko interneta dovede. Znam za 2 takva braka, doduse u inostranstvu i doduse, preko chata.
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Nisam znao da zenidba ima veze sa ljubavlju, ali 'ajde :)
:pada: