devojkama piletina u voku sa različitim povrćem, a nama matorima čorba od narandžaste leće. salata - turšija.
Printable View
devojkama piletina u voku sa različitim povrćem, a nama matorima čorba od narandžaste leće. salata - turšija.
danas će biti škarpina u belom vinu i krompir sa ruzmarinom, zaslužila sam da se častim dobrim ručkom....
paradajz čorba, punjene suve paprike (posna varijanta), restovan krompir, salata od cvekle i rena...i imamo ''medeno srce'' od sinoć.
divan đuveč (posni), devojkama sam dodala grilovanu piletinu, ima salate od cvekle, somborki...
evo završavam pitu od kupusa :drnd:
samo čorbica od šargarepe i praziluka, devojke su jele van kuće.
svako normalan na mom mestu bi kupio kupus i napravio sarmu, ali ja sam spazila paprike, i tako... biće punjene paprike danas i sutra :pardon:
lelemood i ja smo klopali čorbu od sočiva, devojkama sam spremila pohovane šnicle i krompir salatu.
zamalo da ostanem bez ručka za danas, morala sam da sakrijem paprike na kraju :aha:
sinoć sam prigotovila prebranac, ali tako što sam i paprike iz turšije napunila njime pa se sve onako lepo ukrčkalo u rerni....a ćerkama su ostale šnicle od juče... :tupan:
biće slatki kupus za dva dana :rile:
evo, došla sam sa pijace....kupila šnicle šarana, pastrmku, oslića za sutra...dakle samo dodajem krompir danas i marinadu...i posle odoh kod frizera :mv:
Na brzinu sam samo ispržila pileće belo, spremila kromir na moj omiljen način(skupa se krompir, pa se pomeša sa izdinstanim lukom, doda se biber i ostali začini) ,dodatak paprika u pavlaci i super :k:
klopala sam van kuće :drnd: a moji imaju restlove od juče :kreza:
p.s. moram da kažem da je pita od suvih šljiva sa čokoladom odlična :dada: recept je na temi sa posnim poslasticama.
kuvam supicu od celera i šargarepe, napunila sam šampinjone (treba da ih zapečem u rerni), krompir salata, pohovane lignje, kolač od jabuka me čeka posle zapecanja šampinjona....imam neke goste (veoma drage :) ), pa hoću da bude lepa trpeza....biće i salate od cvekle.
đuveč sa šampinjonima (posna varijanta), a devojkama dodala teleće šnicle uz đuveč.
imam oslića u zamrzivaču, dodaću krompir salatu kad dođem, neku marinadu...vino ....
losos-pastrmka u belom vinu, bareni krompir sa blitvom....
stavih posnu sarmu da se krčka, imaćemo lelemood i ja za par dana..a devojkama će biti spremljena teletina u voku, samo neka kažu kad....to mora baš toplo da se jede.
vrat i naokolo krompir, kupus salata