jopet podvarak, nemam mlince :cry: kupila malo pečenja juče i za bosketa i mene puna kapa, mala jede kod babe... :pardon: podbacila sam sa onim što zapravo najviše volim... kolači ili torta :aha:
Printable View
jopet podvarak, nemam mlince :cry: kupila malo pečenja juče i za bosketa i mene puna kapa, mala jede kod babe... :pardon: podbacila sam sa onim što zapravo najviše volim... kolači ili torta :aha:
upravo sam završila pohovanje šnicli i zakuvavanje supe...naokolo krompir je u rerni, a sve ostalo je zgotovljeno juče i prekjuče :)
ma samo sam napravila krem čobicu od tikvica, jer svega drugog imam u izobilju...
restovan krompir, pohovano belo meso, salata od kiselog kupusa pa zaljućena :vodanausta:
umesila pogaču i napravila krompir u rerni....ima još pečenja i tartar sosa, sarmi .... ma ima šta da se jede :drnd:
Jadan lep djuveč , jako ukusan :drnd: i šnicle u sosu lovačkom :dada:
A sad bi mogla i palačinke da napravim :drnd:
ja sam bila nemotivisana da kuvam, pa je bila samo gibanica i neka pileća krem supa... sad se spremam da odem po meso pa da motam sarmu da bih sutra mogla da zujim :manijak:
sarmice.. :drnd:
grafče na tafče:) i pečene paprike sa bijelim lukom kao salata
Sarmice :dada:
ništa, samo palačinke da napravim....
meni ostalo sarme, 3. dan :dance:
špagete bolonjeze, zelena salata
ispžila sam pomfrit i skuvala neke kobasice, kažu da su za kuvanje, a pršću ko lude, sav mi ekran bio isprskan dok sam jela :facepalm:
qq... :stidljiva:
smandrljala neku musaku od tikvica sa bešamelom, opet zelena salata...palačinke ću kasnije, da se samo malo odmorim :)
svinjetina sa povrćemu voku, salata - kuvani kukuruz sa šargarepom i prazilukom, tražile mi ove....nisam to pravila, ne sećam se :lol:
pošto je krstovdan - spremiću posni ručak, ali samo na ulju (bez ribe). dakle, čorba od paradajza, posni đuveč, salata od cvekle...a ostalo je još one salate od juče (sa kukuruzom šećercem)
supu i pažgete na brzaka..:cakana: pa u radne pobede...