Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica stonjake miševi izeli, a pepeljare nam ne trebaju i tako je zemljani patos... Zidarsko pivo.. :hm: koje je to pivo? < Nema veze ja došo da se raspitam samo ... :lol: ............... btw 0,5 je zidarsko :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I piše "Ne pljuj po podu". :haha:
:igra1: :igra1: :igra1:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sandokan < Nema veze ja došo da se raspitam samo ... :lol: ............... btw 0,5 je zidarsko :lol: Hoćeš da i znajmiš lokal za žurku? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica E sad me ucenjuješ. :ljut: Neću da se isčlanim.. baš... a nisam sigurna ni da mogu da kažem zbogom pameti.. :hm: Zašto? Jel je nemaš (ops) ili ne možeš da je otuđiš?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zašto? Jel je nemaš (ops) ili ne možeš da je otuđiš? Mislim da je nemam... :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica oooo.... :qq: kako misliš krofnu da popiješ? E ti sve moraš da izvrneš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E ti sve moraš da izvrneš. Ništa ja nisam izvrnula... :nene: tako si rekao...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Mislim da je nemam... :hm: Pa onda nije nikakav problem, ista si kao ja.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa onda nije nikakav problem, ista si kao ja. :qq: nije valjda.. :kk: ja sam se nešto nadala da si ti u minusu s pameću...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ništa ja nisam izvrnula... :nene: tako si rekao... Princes krofna može samo da se poje a ne može da se pije. Pije se piće.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :qq: nije valjda.. :kk: ja sam se nešto nadala da si ti u minusu s pameću... Pa šta i ako jesam? I šta mi fali zbog toga? Misliš da ne mogu da diskutujem sa tobom, a?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Princes krofna može samo da se poje a ne može da se pije. Pije se piće. Otpeva? :hm: Pa znam i ja da ne može, al od tebe me ne bi čudilo.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa šta i ako jesam? I šta mi fali zbog toga? Misliš da ne mogu da diskutujem sa tobom, a? Da diskutuješ? Misliš ozbiljno da diskutuješ na ozbiljnu temu? :hm: nema šanse... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Otpeva? :hm: Pa znam i ja da ne može, al od tebe me ne bi čudilo.. :lol: Vidi stvarno, progutao sam dva slova. A i bolje što je tako jer sam mogao i da pogrešim brzim kucanjem, pa da se zabezekneš. Ovako bar nisi začuđena.
S koje planine je došo? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Da diskutuješ? Misliš ozbiljno da diskutuješ na ozbiljnu temu? :hm: nema šanse... :lol: Probaj me.
Citiraj: Prvobitno napisano od Princess krofna S koje planine je došo? :hm: Evo ti ga sad. Obično me pitaju iz koje sam rupe izašao.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo ti ga sad. Obično me pitaju iz koje sam rupe izašao. Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Probaj me. :bela:prvi put zavirim i neke nepristojne ponude