posna čorbica i musaka sa špinatom umjesto mesa
Printable View
posna čorbica i musaka sa špinatom umjesto mesa
spanać sa pire krompirom, ćufte...prilog - kiselo mleko, salata od pečenih paprika (odmrzla sam iz zamrzivača, vreme je :lol: )
napravila sam veknu od mesa, miks povrća i supica
biće čorbica od povrća sa pavlakom i jajima, juneće šnicle od karea, restovani krompir, cvekla za salatu.
danas sam nešto u frci sa vremenom pa sam sebi ispržila kranjske kobaje jedan par, a njima teleće šnicle...sa sirom, salatom - dosta :drnd:
ono što je sigurno je naokolo krompir, a od mesa ne znam... biće trenutna inspiracija kad uđem u prodavnicu :hm: i salata od kiselog kupusa sa tucanom ljutom :jasenka:
klot boranija za matore :blenta: devojke nisu kod kuće, pa ne moram da kuvam za njih.
napravila sam piletinu u sosu od aromatičnog bilja, dodala bareni brokoli, salata od cvekle i turšija.
sebi naručila picu, sama samcijata ceo dan :onajede:
mislim da ćemo danas na ćevape ići, uhvatila me teška mrzovolja :aha:
napravićem neki zimski đuveč - sa svinjetinom, prazilukom, šargarepom i pirinčem...imam kupus salate i ljute paprike :drnd:
spremam za slavu, pa je danas spremljen prebranac, sarma treba da se smota i da se krčka dugo dugo, supa je gotova a samim tim i materijal od kog spremam rusku i indijsku salatu, pihtije su razlivene :naki1:
a da...i spremila sam neki blic ručak - šnicle sa krompirom, ništa bitno.
danas moram da ispečem pečenje i naparavim slavski kolač...sve drugo je već pirprmljeno, samo da se uobliči u celinu.
kiseli kupus sa butkicom, ukrčkan u rerni.
pileća supa, svinjski file, bareni brokoli, pirnač, zelena salata....i malopre palačinke sa džemom.
grilovana piletina sa gomilom mešane salate - rendani kupus, sveže pečurke na listiće, rukola, rendana šargarepa, rendana tikvica.
rolovana piletina sa krompirom i salatom od svežeg kupusa.
Supu sa knedlama, pilav sa piletinom i pohovano belo ...:kafa:
baš sam teo da czirnem šta mladi kuvaju.........i bogami, mogo bi svoju lejdi da pošaljem na obnovu gradiva :)
mi samo sladak kupus sa piletinom, brez supe, knedli, pohovanog belog.........e zlehuda sudbino :raz_128:
pita sa mesom, ništa više.