Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidi stvarno, progutao sam dva slova. A i bolje što je tako jer sam mogao i da pogrešim brzim kucanjem, pa da se zabezekneš. Ovako bar nisi začuđena. :lol: ne, nema šanse ... :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od Princess krofna Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača :hm: :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od Princess krofna Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača :hm: Možda, pitaću kojicu da li sam i to. Ona sve zna o meni.Jer kada sam prošao Goliju, prešao Jelicu i popeo se na Babu, ubedila me je da sam i planinar.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Probaj me. ma hajde molim te.. bolje da se ne blamiraš pred ovim narodom ovde...:haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Možda, pitaću kojicu da li sam i to. Ona sve zna o meni.Jer kada sam prošao Goliju, prešao Jelicu i popeo se na Babu, ubedila me je da sam i planinar. Možda bi pomoglo da se pogledaš u ogledalo? Jel vidiš nekog zelenog stvora? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od Milojčica :bela:prvi put zavirim i neke nepristojne ponude Kako nepristojne? Moje su namere časne i poštene. Nego tu nešto ne štima sa tvojim zadnjim mislima, čini mi se.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kako nepristojne? Moje su namere časne i poštene. Nego tu nešto ne štima sa tvojim zadnjim mislima, čini mi se. A kako to može da se naštima? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ma hajde molim te.. bolje da se ne blamiraš pred ovim narodom ovde...:haha: Kojim narodom? "Probaj mee"
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Možda bi pomoglo da se pogledaš u ogledalo? Jel vidiš nekog zelenog stvora? :hm: Auh, pa ja sam pozeleneo od muke diskutujući sa tobom. I šta sam sada?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kojim narodom? "Probaj mee" Pa jel vidiš ti ovaj silan svet u kafani? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A kako to može da se naštima? :hm: Pa kada se ugasi svetlo, onda se neke zadnje misli i ostvare.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa jel vidiš ti ovaj silan svet u kafani? :lol: Kako da vidim kada pušiš ko Turčin.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Auh, pa ja sam pozeleneo od muke diskutujući sa tobom. I šta sam sada? Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno...:haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa kada se ugasi svetlo onda se neke zadnje misli i ostvare. Eto jopet:bela:
slaninar i bojica :mrgreen:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa kada se ugasi svetlo onda se neke zadnje misli i ostvare. I to što se ostvare pomaže da nestanu ili da se stvore ponovo? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno...:haha: :raz_114: Dobro da neje Splinter:bela:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kako da vidim kada pušiš ko Turčin. :ljut: a ti kao vidiš inače...
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO slaninar i bojica :mrgreen: brate krle.. :radenska: :lol: A da tebi promenimo nik? :hm:
Kafanica radi :palac: