Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter:bela: :raz_114::raz_114::raz_114:
Citiraj: Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter:bela: :haha: ne može.. učitelj nije zelen... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Kafanica radi :palac: :raz_114::raz_114: radi pa rastura
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica brate krle.. :radenska: :lol: A da tebi promenimo nik? :hm: ma menjaj kojo :):radenska:
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Kafanica radi :palac: Punom parom. :cmok: De ti je prevozno sredstvo?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno...:haha: A mogu li da budem Leonardo de Mikelanđelo?
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO ma menjaj kojo :):radenska: Čekni samo dok mi naiđe inspiracija.. :lol:
leonardo iz vincu :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter:bela: Eee, bio sam ja i sprinter. Rekord mi je 13,2 na 100m.
Pa reko da ne pravim buku sa ovim :brmbrm: u ove sitne sate :cmok:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A mogu li da budem Leonardo de Mikelanđelo? Kako to? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Eee, bio sam ja i sprinter. Rekord mi je 13,2 na 100m. sati? :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica sati? :lol: :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Pa reko da ne pravim buku sa ovim :brmbrm: u ove sitne sate :cmok: Ma slobodno.. vidiš da niko ne spava.. :lol: sve poludilo...
Citiraj: Prvobitno napisano od Milojčica Eto jopet:bela: Uh, uh, pazi molim te. I nikad nisi, kao slučajno, ugasila svetlo?
Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim!
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO slaninar i bojica :mrgreen: :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Uh, uh, pazi molim te. I nikad nisi, kao slučajno, ugasila svetlo? Ma kod nje u Žitište i nema svetlo.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2qWOu...eature=related
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim! laku noć.. :cmok: