Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :ljut: a ti kao vidiš inače... Pa i ne vidim, Turčine.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma kod nje u Žitište i nema svetlo.. :lol: :raz_114::raz_114:
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim! :raz_079:
Citiraj: Prvobitno napisano od andjelica Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim! Aaaa, jel bilo slatko?
twm.. :plesu:
Ja sam iz Žitište i kod nas nema struja :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa i ne vidim, Turčine. e i ne treba da vidiš kasi baksuz.. :ljut:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica twm.. :plesu: :plesu:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aaaa, jel bilo slatko? Jeste :srce: Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO :raz_079: :raz_082: :spava:
Citiraj: Prvobitno napisano od Princess krofna Ja sam iz Žitište i kod nas nema struja :hm: e to je život.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO ma menjaj kojo :):radenska: Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Čekni samo dok mi naiđe inspiracija.. :lol: E, sada si obrao bostan.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E, sada si obrao bostan. A on je obrao bostan? :koja: Pa ja se pitam de je noliki bostan nestao.. :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica laku noć.. :cmok: Da se ja poprimaknem nebi li jedna od vas dve promašila.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A on je obrao bostan? :koja: Pa ja se pitam de je noliki bostan nestao.. :qq: da sam pojeo tolki bostan pisao bi a ne kenjao ovoliko :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da se ja poprimaknem nebi li jedna od vas dve promašila. Pa primako bi se, kad bi vido de se nalaziš. :hm: Al pošto sam ja turčin... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO da sam pojeo tolki bostan pisao bi a ne kenjao ovoliko :lol: Čekaj Prle polako. Obro bostan jesi, a dal si ga pojo il prodao, to ćemo naknadno da ustanovimo.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Čekaj Prle polako. Obro bostan jesi, a dal si ga pojo il prodao, to ćemo naknadno da ustanovimo.. :lol: nisam ja majke mi :lol:
a o cemu se radi ovde? postar umire na chatu jadan.. xD
Ko mi je pokro bostan? :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od PRCKO nisam ja majke mi :lol: :lol: dobar ti avatar.. :zazi: Onda mora da je Planinar.