:hm:infišan san ju te
:g: udo bi se za te.......................kakav meni od #2711 do 2720
tema : danas sam već 2x kuvao kahvu, tursku
Printable View
:hm:infišan san ju te
:g: udo bi se za te.......................kakav meni od #2711 do 2720
tema : danas sam već 2x kuvao kahvu, tursku
napravila sam grčku salatu (tu i ovako nema šta da se kuva), a i posebno pileću salatu sa susamom...ima dovoljno za sve :curica: sad ću da završim indijsku salatu, tako da :tibi:
sinoć sam napravila salatu od pasulja, skuvala supu za ove moje devojke, pripremila im belo meso sa pečurkama, njoke neka dodaju uz tu klopu.....od salati imaju cveklu, zelenu salatu i mladi lukac :kreza:
gulaš, posni đuveč, salata od cvekle.
decama ćem da napravim belu teleću čorbu i lazanju, a meni i lelemoodu - grašak sa zelenom salatom und cveklom.
naručiću picu danas, mrzi me da kuvam
danas odoh na šiš i u šetnju :drnd:
špinat,restani krompir i riblja čorba
sarmice od zelja sa kiselim mlekom za đevojke, a za lelemooda i mene lignje sa krompirom u belom vinu i ruzmarinu...pa ko preživi neka priča.
gibanica i kiselo mleko sam malo suvarka za doručak, spanać sa mesištem za rućak :b:
bećka šnicla i pomfrit će da budu danas, i supa sa knedlicama
devojkama su ostale sarmice, ja danas ne ručam kod kuće, a lelemoodu sam skuvala klot boraniju :drnd:
jede mi se nešto lagano, i za stomak i za spremanje, samo ne znam šta bi to moglo biti :(
slatki kupus.
ove dve su sebi spremale špagete bolonjeze.
krem brokoli čorba, teleće šnicle sa barenim pirinčem i šampinjonima, salata od krastavca sa kiselim mlekom.
piletina sa susamom, pa onda gomiletina razne salate - zelena, krastavac, crne masline, kukuruz šećerac, grilovani šampinjoni :curica:
kus kus sa povrćem i cvekla, vrh :lol: uspela sam da preživim bez mesišta
danas će biti bogata riblja čorba, losos pastrmka, krompir salata i sve što ide uz to :mv:
a od pića preporučujem ... vino, al ne bilo koje nego firmirano, "u 3 lepe" :) :raz_131:
tema : tursku kafu al meraklisku, sa kockom šećera koja se zaliva :kafa1:
sarmice sa zeljem na moj jedinstveni način :drnd: i naravno zelena salata sa mladim lukom :vodanausta: