Lubav i to bezuslovna. Da me prihvati za sve ono sto jesam i za sve ono sto nisam!
Printable View
Lubav i to bezuslovna. Da me prihvati za sve ono sto jesam i za sve ono sto nisam!
da se seti da skuva ćaj kasi bolesna :moris:
osecaj da su voljene, postovane, sigurne i da imaju nekog ko ce ici sa njima kod cika zube :krezava:
a mislila sam da znam:kapa:
Da kaze moze...pre neko sto izgovorim sta :bisa:
Da kad mu kazem kupi Osogovski mesani sir, kg secera i kiselu vodu, to i donese. Ali ne, on se vrati sa kg soli, kg paradajza i 2 l piva u plastici.
Jbte kolko sam smirena zadnjih mesec dana, ne prepoznajem se, cak me i predhodni post ne dotice, a ranije me to vadilo iz takta . Eto to je zeni potrebno od muskarca, da ne dozvoli da joj postane svejedno.
nista
Ljubav i njega ali odvojeno. Ne ide to zajedno. Ponekad ide ali to onda kratko traje i onda dođu deca. Kažu prevara prirode a ja ipak mislim NAGRADA.
Ko ne veruje nek pročita to ovde na Razbibrizi, kod Desanke Maksimović "Poetesa za sva vremena". Može i kod Jovana Dučića.
DM je to napisala poetičnije a JD kao oštar rez, kratko, razorno i nedvosmisleno. Samo možemo da se češkamo :sarmica: ili da mućnemo glavom.
Neće se mešam u ove čorbe, će pokvarim utisak
P.s. valjda se slažemo da sam .....
vala ne znam više:haha:
muškarac:blenta:
ceo a ne u delovima
Devojke, zanima me, koji razlozi mogu da postoje da se devojka ne javlja na poruke par dana, a neko nije nista zgresio, uradio lose, rekao nesto lose itd?
"... i kada te svi ostave ja ću biti tu za tebe... "