novak đoković...kad sam pročitala da je novo kučence nazvao - tesla :ljuta:
Printable View
novak đoković...kad sam pročitala da je novo kučence nazvao - tesla :ljuta:
pričo:haha:
tema:
jedan mnogo dosadan čovjek,koji zove samo kad mu nešto treba..e :lakat:
činjenica da sve probleme rešavam sama....a kad samo prekrstim ruke i čitam knjigu, dolazi pitanje ''pa kako ćemo sad?''...šta me brige, snađite se i vi jednom u životu.
komšija steva :ljuta: otkud mu ideja da ulazi u dvorište tek tako, a još su psi pušteni :lupko: kako je sav usporen i nestabilan i pijan, mogli su ga srušiti, mogli su pobeći.. ma ... :sizika:
sve je bilo fino do pre sat vremena kad je nestala struja pufff, odjednom mrak, i ondak naravno nije više bilo neta posle toga, i nema ga još uvek, pa moram da trošim ovaj neki malecki paket što imam :ljuta:
juče me iznervirala jedna u ''rodi''. kupila je samo boju za kosu, a blokirala ''protok'' na kasi kao da ima pazar od 10 hiljada....natenane račun uzima, otvara kesu pola minute, stavlja karticu (i platnu i pika) u hiljade nekih džepića u novčaniku, pa nije zadovoljna - i premešta ih u druge.....na kraju, kad je poskakala svima po nervima pita ''jesam ja to malo usporila rad?'' :ljuta:
mislim da je to radila namerno, i mislim da je samo čekala da joj neko nešto kaže....ja sam se grizla za jezik i brojala do 100 i mislila kako je život lep.
više me je zabolela nego iznervirala jedna rečenica :aha:
jedna pametnjakovićka..pamet ćurke,a narav kokoške:m:
[11:34] Man: ma krmeljiva sva brljiva :neznam: kad je napiči južna pruga ima da tiltuje ko zvezdin semafor
:ljuta:
ova mala i njen režim zdrave ishrane :aha:
ponašanje pojedinaca koji očigledno imaju mnooogo kompleksa a ja nemam živaca da taktiziram i da im se šlihtam da bih postigla ono što želim :aha:
spora vožnja u povratku,kiša koja ne prestaje..
vlasnica prodavnice gde redovno kupujem piće... čekala je da nađem jedan dinar :pada: a ja njenim radnicama uvek ostavim kusur :aha:
neču da kažem:ljut:
al me baš:ljut:
i mene :ljuta:
do malopre ništa, a sad sam baš besna... ovaj do nas počeo da loži neki smrdljivi ugalj, pa ga pojačao sa kućnim smećem i plastičnim flašama, i tako svake godine... ne možeš prozor otvoriti kad ti treba svežeg vazduha :ceka:
klinac koji me tri dana zavlači za kupovinu psa, konačno se dogovorimo da dođe, i onda me za pola sata zove i otkaže, neće da je uzme uopšte :namcor: kako lepo ova devojka što je uzela mašu, zvala, pitala šta je zanima, rekla dolazim i došla :ceka:
manjak autobusa na jednoj ionako očajnoj liniji :namcor:
:tupan: ponekad je teško i prebrojati
kiša baš kad sam se jedva naterala da krenem u šetnju :aha: