Re: Kud plovi ovaj brod- gej parada
Prosto je neverovatno šta je sve aktuelna vlast spremna da žrtvuje da bi se uvukla u guzicu Evropskoj Uniji i njihovom gej rukovodstvu i lobistima. Zbog minorne grupe od 300 ljudi zatvoriti glavni grad i provocirati svoje građane kakvi god oni bili je tragično. Očigledno je da da slovenski mentalitet i Srpska nacija ne prihvataju Gej filozofiju koju "zapad" nameće preko svojih pulena iz stranaka na vlasti i NVO koje finansiraju. Razmislite dame i gospodo iz vlasti jel vredelo isterati gej kaprice zapada uz ovolike žrtve??? Ako je guzičarenje uslov za EU jebo vas EU...Guido Westerwelle i gej bratija će biti zadovoljni vama ali 99,99% vaših građana neće!!! Toliko...:evoti:
dži, neće srbijom pederi da se šetaju :lol:
Tadić: Uhapsićemo izgrednike i organizatore nasilja
Predsednik Srbije Boris Tadić najoštrije je danas osudio rušilačko nasilje, vandalizam na ulicama Beograda i napade na pripadnike policije i potvrdio odlučnost države u zaštiti prava svih građana Srbije bez obzira na njihovu različitost.
"Izgrednici i organizatori nasilja biće uhapšeni i privedeni pravdi", poručio je predsednik Tadić.
On je istakao da je pravo na slobodno izražavanje zagarantovano Ustavom Srbije i da napad na pripadnike policije predstavlja napad na državu Srbiju.
"Država je potpuno spremna da se obračuna sa vandalima i huliganima koji ugrožavaju bezbednost gradjana Srbije", poručio je predsednik Tadić.
"Srbija će obezbediti ostvarivanje ljudskih prava za sve gradjane bez obzira na njihovu različitost i nikakvi pokušaji da im se sloboda uskrati nasiljem neće proći", zaključio je predsednik Tadić, saopštila je njegova Pres služba.
Jovanović: Tadić je danas mogao da bude peder
Lider LDP-a Čedomir Jovanović, rekao je da je ovo jedan od najnesrećnijih dana u njegovom životu ističući da nikada nije prošao kroz Beograd koji je tako prazan i pod kordonima policije.
"Nikog mi danas ovde ne možemo da pobedimo osim samih sebe. Ja sam ovde došao kao beograđanin i kao čovek koji želi da živi u Srbiji u kome su razlike među ljudima same po sebi deo načina života, koji nas čini samo drugačijim, a ne protivnicima."
Prema njegovim rečima, najmanje su krivi oni koji danas u hordama po ulicama hvataju učesnike parade, već je krivo društvo koje nema institucije sposobne za davanje onog odgovora koji je Srbiji danas potreban.
"Ovako se ne ide u Evropu. Ja nisam došao ovde da bi ispunili evropsku normu. Ovo je pokušaj da skrenemo pažnju na te paradokse koji nas uništavaju. Nikada Beograd nije bio tužan kao što je ovoga jutra" rekao je Jovanović.
"Ako predsednik Republike može da bude i premijer i poslanik i sudija i tužilac onda je mogao danas da dođe, kao mi, i jedan dan bude i peder" - dodao je Jovanović.
izvor Blic
http://razbibriga.net/imported/2010/...orevi_sg-1.jpg
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
[B][COLOR="blue"]
"Izgrednici i organizatori nasilja biće uhapšeni i privedeni pravdi", poručio je predsednik Tadić.
On je istakao da je pravo na slobodno izražavanje zagarantovano Ustavom Srbije...
Cenim da će ubuduće da ga biraju i svi pedofili, nekrofili i zoofili, a ne samo pederi. :mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
Cenim da će ubuduće da ga biraju i svi pedofili, nekrofili i zoofili, a ne samo pederi. :mrgreen:
Ovo je bre zdrava zemlja sa zdrav narod, nema toga u nas. PredCednik puca od autoriteta, zato ga i bira: zdravlje na usta ulazi :pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
onda neće biti izabran...jedino ako ne računaš i na one koji su pederi u duši.
Pa... kako je izabran prošli put? :lol:
(Samo pitam, ja nisam odavde :raz_128:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
pa demokraCki.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
Uz pomoć N. Krstića i dobrog marketinga:raz_128:))
http://razbibriga.net/imported/2010/10/krsticx-1.jpg
Vidi kako su lepi (a školski drugari):pusi:
Pa kad vam marketing bira precednika, ondak ste već u Jevropi. :lol:
Jesmo sad smo i mi deo Evrope sjebali smo grad a 300 pešovana imalo žurku u SKC :raz_128:
al će olji večeras da klizi bala niz usta....
e, ja ovde neću više ništa da pišem do sledeće parade gejova.
Meni je samo žao što vidim da nestaje smisao za humor.
Nema ti ništa smešnije nego ti nesrećnici kada se tako javno šepure.
Beograd kojeg se ja sećam dočekao bi ih smehom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, ja ovde neću više ništa da pišem do sledeće parade gejova.
Važi pričo, ali nikad ne reci nikad....:mirka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Važi pričo, ali nikad ne reci nikad....:mirka:
nisam rekla nikad, nego da neću više do sledeće parade....ebote, dži, čitaj pažljivo....jer, sledeće će parade biti, u to budi siguran.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nisam rekla nikad, nego da neću više do sledeće parade....ebote, dži, čitaj pažljivo....jer, sledeće će parade biti, u to budi siguran.
hehe namernim lapsusom sam te naveo da postuješ ponovo ovde :raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
očigledno je mir na ulicama :raz_114: