može se reći da nije protraćen :igrac:
Printable View
može se reći da nije protraćen :igrac:
prenaporan:facepalm:
lep kao što je i vreme bilo lepo, odradila sam ono što je do mene, stigla i da se odmorim, pa u sutrašnji dan i planove krećem odmorna i lepo raspoložena, bez obaveza koje bi mi visile nad glavom :jasenka:
impresivan:kapa: puno dobrih vibracija..i neke zlaćane boje onako baš taman:dada:
zaista naporan, ali je sve prošlo dobro, više sam nego zadovoljna feedback-om :)
na jučerašnji dan je rođen Verdi 1813. a danas je premijera Nabuka u Narodnom pozorištu
opušten, opušten i opušten, radila sam samo ono što sam baš želela pa mi nije ni palo teško :bisa:
pošteno se naradih, nije mi žao.
planiram da operem staklena vrata u gornjem dnevnom boravku, pod u istoj prostoriji i pronađem neku lepu zavesu da je tu okačim :jasenka: i onda ću imati gde da uvedem ljude kad dođu a da psi ne skaču po njima :aha:
Prošetala sa mališanom, posle prilično dugo vremena. Konačno.
juče i danas kao dan otvorenih vrata, s tim što je danas bilo neočekivano pa me omelo u ručku :aha: inače sve u svemu lep dan, sa nekim odlukama, koje će mi se verovatno obiti o glavu :mv:
Sasvim drugačiji..i sasvim moj :blenta:
njaooooo :bisa: baš mi je bio lep skroz na skroz, dobro društvo, dobra klopa, lepa šetnja :zeka: aj sad da ne spominjem da sam ipak malo alergična na saplitanje o usporene prolaznike na gradskim ulicama, da ne kvarim utisak :jasenka:
smrzla sam se, premorila, izgrebala na sto mesta, našetala... mislim da sutra neću ustati pre 10 kad se komiram :aha:
divan :bisa:
poluprespavan :lol:
Ubi me prejaka reč.
Gust,teško pojmljiv,naporan..al'idemo dalje :dada:
aktivan, kreativan, baš mi je prijao :bisa:
bila je ovo interesantna nedelja :dada: