slatki kupus sa junećim mesom :vodanausta:
Printable View
slatki kupus sa junećim mesom :vodanausta:
ćerka mi spremila ćufte i krompir na prijepoljski način, salata od cvekle, lubenica posle http://www.dodaj.rs/f/1C/12i/2U1ht5yJ/lubenica.gif
punjene paprike :bisa:
bela teleća čorba, nektarine, lubenica
rižoto sa kraljevskim šampinjonima, salata od pečenih paprika.
jagnjetina:jasenka:
boranija sa kajmakom ukrčkana u rerni plus roštilj kobaje, salata - pečene paprike
pašgete milaneze :onajede:
biće supa sa knedlama, basmati pirinač :vodanausta: bataci i salata od tikvica sa pavlakom
musaka od tikvica, salata od paradajza, lubenica u ogromnim količinama
musaka od plavog patlidžana, salata kao priča, lubenica kao priča, kuvani kukuruz šećerac toliko sladak da to nije normalno :bisa:ali mi ne dadoše više od 3 korena, kažu neće biti za druge, ko da je mene briga za druge :srbpla: kad je on u pitanju :palac:
odkošćene pileće batake, grilovane tikvice, šampinjone i vrganje, krompir salatu sa rukolom i čeri paradajzom...tulumbice :drnd:
zasad samo kufani kukurouz šećerac ali nije ni približno dobar kao onaj od pre neki dan a sam sam ga birao :srbpla:
batačiće u nekom finom začinu i paprike sa sirom zapečene u rerni :bisa: lagano i brzo :jasenka:
danas i sutra ćemo ručati punjene paprike, dok ne završim krečenje i sređivanje kuhinje.
i danas samo kuvani kukuRouz pa kasnije lapačinke, dok ne sredimo kuhinju, trpezariju und dnevnu sobu :pada:srećom nazire se kraj Nagasakiju
iako sam mislila da neću spremati ništa za ručak, ipak sam ispohovala šnicle i napravila krokete sa tikvicama i sirom, paradajz salata :bisa:
ćevapčiće, zlatarski sir i pečenu papriku, grožđe
mislim da ću danas napraviti musaku, za salatu paradajz, kasnije neki voćni kolač :drnd:
ostalo musake od juče, salata od cvekle