Re: Koji astroloski znak je najvatreniji u seksu?
Citiraj:
onaj maqijev prvi analitički post je pogodak u sridu.
jedino što je mogo možda da malko razdvoji pasuse
ma jesi li ti lud...gde je to?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
evo bata dzi vaga!
VAGA
ON: Muškarca Vagu cete uvek prepoznati na prvi pogled. Visok je, miriše kao da je ovog trenutka izašao iz parfimerije, savršeno obrijan, ispeglan I obučen po poslednjoj modi. Osim toga bitan im je spoljašnji izgled osobe s kojom su, izuzetno su slabi na lepotu u svakom smislu, prijatne mirise, znakove pažnje, zavodjenje uz muziku. Bez toga se u sexu teško opuštaju. Medjutim, svaki muškarac Vaga traži partnerku koja }e biti dovoljno slobodna da ih malo isprlja, da razbije harmoniju na koju su navikli pa obavezno zaglave sa ekstremno ljuibomornim ženama koje ce im praviti scene I dovoditi u neprijatene situacije. U težim slučajevima dolazi I do tuča, javnih skandala I šamara da bi posle sexa pomirenja sve bilo kao pre.
Erogene zone: stomak I slabinski deo
Imajte na umu: veliki su snobovi (rame uz rame sa Lavovima)
Idealan sex: Slabi su na fetiš (visoke potpetice, podvezice, tattoo-I, mrežaste čarape...)
ONA: Žene rodjene u ovom znaku obično su fine spoljašnjosti. Čak I da nisu lepe, urodjena blagost I finoca čine ih je privlačnim za suprotni pol. Nikada nisu bez udvarača, ali problem je što često ne znaju za koga da se odluče. U krevetu su stidljive I plaše se da ne prenagle I ne budu vulgarne, iako povremeno osete velike navale strasti. Ovo je čulan znak, osetljiv na dodire. Ipak, teško doživljava orgazme jer traži posebnu atmosferu. Sigurno zadovoljstvo dožive}e u mrklom mraku i mrtvoj tišini, gde ostala čula (sluha, vida...) ne mogu da joj odvuku pažnju.
Erogene zone: struk
Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled , time ste je kupili za duže vreme.
Idealan sex: povez preko očiju I dodirivanje
evo ti bre zlozi!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
kod ovnova je to iz sve snage... kod njih nema ganglija, samo emocija... da prsti na sve strane! lipicaneri u galopu :)
A ko su arapski punokrvnjaci? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
kod ovnova je to iz sve snage... kod njih nema ganglija, samo emocija... da prsti na sve strane! lipicaneri u galopu :)
Čist nagon... e, vidiš, meni treba mnogo više... a inspiracija nije u dupetu, nego u glavi... :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
evo ti bre zlozi!
Ma procitala sam, nego sam prokomentarisala da svima se ptrefio opis, samo meni nije. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Čist nagon... e, vidiš, meni treba mnogo više... a inspiracija nije u dupetu, nego u glavi... :lol:
pa naravno da je u glavi ebote, samo sto ovnovima ganglije rade brze od ostalih znakova... vama dok se svi neuroni popale, prodje volja za seksom...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
Од њих почињемо, ел да? :kafa1:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
pa dala sam ebote.
Nisam videla... ček... :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
pa naravno da je u glavi ebote, samo sto ovnovima ganglije rade brze od ostalih znakova... vama dok se svi neuroni popale, prodje volja za seksom...
Naprotiv... :lol:
menjam tri škorpije za jednu omanju ovčicu :mrgreen:
Citiraj:
kako crno odlaganje ili nesto sofisticiranije sa pripremanjem ili odlaganjem koitusa predigrom ili nekim igricama...ima da skrene nacisto... neupotrebljive su znaci za to, tu su ribe nenadmasne, mislim astroloski znak ribe....
znala sam da nama ribicama ne možeš odoleti:igrac:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
menjam tri škorpije za jednu omanju ovčicu :mrgreen:
nači samo ofce valjaju?
ja se nešto u žene ne razbiram, al sam načula da su one nakon žena rođenih u januaru najfrigidnije...
to je bre tebe neko zaebao...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
to je bre tebe neko zaebao...
:mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alexanna
vodolija:raz_076:
Samo kao...zeMsko :andjeo:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
Samo kao...zeMsko :andjeo:
pa da..:raz_076:
Ali su zato muski strelci...bas...vatreni :rumenko:
ja znam samo jednog strelca..i brat mi je:shocked:nisam upoznata:trepp:
Potvrđujem za strelce... dugogodišnje iskustvo, bez promena u intenzitetu... :lol:
Moras probas :stid: nikada vise drugi neces pozelis :andjeo: