pun mesec je bio još u petak :srbpla:
Printable View
neka si ovo postavila cruz..bilo bi dobro svaki mjesec ovako bar da znamo koji su to dani:drnd:
sve je vama cruz lepo otvorila i napisala, samo kliknete i pogledate :mm:
http://razbibriga.net/showthread.php...144#post261144
nekestrašne scene
..ne sanjam ništa ,sve i je jasno
simbolika snova mi za sad nije potrebna :lol:
Sanjao sam da mi se klati ocnjak.
Sanjala sam na hiljade termita kako prodiru u porodicnu kucu.
sanjao sam da slikam neko prelepo zimzeleno drvece a onda je naisla jedna devojka da mi se zahvali jer sam je prethodno nindza pokretima :eek:spasio od nasilnika i kad ona krenu da me poljubi otac me probudi da teram robu... sve sam se iznervirao :lol:
:smeh:
definitivno previše gledaš serije:smeh:
@tema
vukove neke, po milioniti put:aha:
ne... sinoc sam gledao film ''the thing'' po milioniti put a i bio sam na treningu... verovatno je zbog toga
da obilazim neke grobove:aha:
Ma nešto sam sanjala, ali nisam stigla da se vratim u isti položaj koji sam imala kada sam se probudila (po Kojičinoj preporuci), da ne zakasnim na posao.
kako gradim kuću od drveta u nekoj divljini i kako se u snu pitam zašto to nisam uradila ranije.
pa ja sam opet sanjala vukove, ovo više nije normalno:(
Noćna mora, jedva se razbudih.... :(
To sam ja poslao bracu na tebe, hehe.
I ja sam bio medju njima predvodnik.
Ja sam sanjao lep, mlad zenski les i ja sam sa njim u sobi, ona na odru kao da spava.
Osetih neku jezu i krenem da izadjem iz sobe kad ono nestali i vrata i prozor.
Odjednom cujem neki cudan zvuk i vidim da je les poceo da guta pljuvacku, tu pocne da me hvata panika i ja se na srecu probudim.
brate slatke:huh:
ja nista ne sanjam.
odavno.
Pa bolje i da ne sanjam..Kada vidim šta drugi sanjaju :krsti: ja sam zadovoljna. A i umrla je neka baba iz Buara što je salivala ''stravu''...Tako da...bolje da ne sanjam....:lol: