Re: Poruka voljenom biću...
Koja me nije voleti znala sa drugim poredila i u srce kolac zabadala.
Nije me zaslužila i ničim zadužila sem vremenom provedenim sa njom.
Neka se ne ljuti na mene što sam se prepustio sebi i onoj koja me čuva
dok vetar duva i koja me ljubi i kada nije raspoložena.
Kada je umorna i tužna i dalje me ljubiti dužna jer i ja sam spreman ljubiti nju.
Predati se znala i srce mi dala da sa sobom ga nosim i da ne strepim
da li će jutra mi činiti lepim.
Kada na posao krenem njen pogled mi svetli put i ja sam srećan, ne tužan i ne ljut.
Poželela sam
utisnuti svoje otiske
na tvoje ostavljene tragove
njihati grane
pod stablima gde nekad odmoraš
s'kriti se u pramenovima
tvoje kose
Poželela sam
i još uvek želim da znaš
a ne znaš.
http://www.youtube.com/watch?v=0Sp9OOoxCJo
Re: Odg: Poruka voljenom biću...
Ostavi mi samo ovaj trenutak
prazan..
znam da je nemoguce
prazan
da se odmorim od ceznje
od zelje
za Tobom.
Ljubavi jedina moja
trenutak ne postoji, je li?
Kvini me već odavno želi, to znam. Kada je nedavno odlepila što sam se na javnom mestu ponašao kao osrednji klošar prema njoj, bila mi je toliko draga što je time pokazala da joj je zaista puno stalo do mene, da sam pomalo žalio što ne smem da je udavim izistinski. U jednom trenutku me je, usled sve te dragoće, silno obuzela želja da je ujedem za dupe. Realizacija te želje bila je mnogo prihvatljivija od one da je udavim, ali zalud sva njena prihvatljivost, i ona mi je ostala pusta. Ne znam zašto. Samo sam je gledao. (Naravno, Kvini. Želju sam osećao, Kvininu fotku sam gledao.) Majičica i farmerice su joj bile uske, preuske.
"Što me tako gledaš?", pitala me je, smešeći se vragolasto. Rekao sam: "Dođe mi da te ujedem za dupe koliko si mi draga!" Ona se smejala, i iz šale počela da zabacuje bokovima pri svakom koraku. Uvukao sam ruku u zadnji džep njenih farmerki, da bih i čulom dodira pratio njen hod. Mislio sam da će je taj moj postupak obradovati, i bio sam u pravu. To joj se toliko svidelo, da je počela još više da zabacuje bokovima, što je kod muškaraca prisutnih na Forumu izazvalo veliko zadovoljstvo i iskreno divljenje, ali i ispade iz životne kolotečine.
Stariji muškarci su instiktivno skidali burme i gurali ih u džepove, a dečaci su padali s trotineta. Iz rasekotina je lila krv, međutim, dečaci nisu ni suzu pustili, ni grimasu bola načinili; samo bi pokoji od njih srknuo vazduh kroz zube. Majke su im papirnim maramicama upijale krv, a zatim im pažljivo vadile zrnca peska što su se uvukla pod zderanu kožu. Kada bi im se učinilo da su sve što je u njihovoj moći preduzele, rekle bi:" E, sine, ubuduće ne bleni mnogo na stranu, nego gledaj kuda voziš!"
Ljubomorne su majke dečaka krvavih kolena, ali imaju na koga.
Bice moje voljeno, ja te zelim! :kojote:
[B]NEK zasuste listovi drvoreda kraj kojih budes prolazio.Nek se ceste ne zapletu.Nek mostovi rijeke ponesu.
Dodji hlada mi donesi , hocu nesto cudno da se desi...Gdje si vise doci ce kise i sve oprati dodji i ostani...B]
nisi bas voljeno bice,ne znam sta si...moglo si da postanes da si znalo sta hoces...moglo si da postanes vrlо brzo,obozavano bice......neka je prokleta podeljenost unutar samog bica...i pitanje biti ili ne biti... Biti! Uvek biti...bice, se u dubini duse oseca izdanim, i od strane samog sebe i od strane.......
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
mico ja te lolim :)
tebe ja :D
Kad mislim tvoje ime
to su jutra uz more
miris jedre borovine
igra galebova
Kad mislim tvoje ime
to kroz mene šumi more
u srcu taložeći
školjke i bisere
Kad mislim tvoje ime
to su one tihe tuge
što pamtim ih iz davno
stasala detinjstva
Kad kažem tvoje ime
iz glasa moga prhne ptica
u visinu prema nebu
prema toplom suncu
http://www.youtube.com/watch?v=P0n5QMPFtIU
Re: Odg: Poruka voljenom biću...
Ti si kao tempera razliven
na nekom mom zamišljenom platnu
u boji neba i mora
u boji sjena,oluja
obavijen tajnama
koje ne prepoznajem
Ti si kao tempera razliven
na nekom mom zamišljenom platnu
u nijansi koju samo ja
raspoznajem
I znam
neobično je razmišljati
o nestvarno dalekim ljudima
u boji tempere
neobično je oslikavati kistom
i spremati slike
duboko u kofere razuma
da ih niko
baš niko ne primeti....
http://www.youtube.com/watch?v=bVPJjHVJF5w
Ne budi ljubomorna...nemaš razloga.:)
Volim te i voleo sam te oduvek. Nedostajes mi , bio sam daleko , predugo. Sanjam da si samnom i da nikad ne odlazis. Prestacu da disem ako te ne vidim vise.
Ebi ga nikada nisam umela da pokazem emocije.
Ma ni ja bre, nego su ovo gore reci pesme.:raz_068:
Eto vidis. lepa osecanja.:mrgreen: