nije bio baš neki za pamćenje, al ajde, gotovo je betoniranje, jedna muka manje, idemo dalje :rumunko:
Printable View
nije bio baš neki za pamćenje, al ajde, gotovo je betoniranje, jedna muka manje, idemo dalje :rumunko:
naporan :aha: opet sam vikala na ljude :facepalm:
nije bio dobar :nene:
:qq: vampirski :pada:
dosta bolji od jučerašnjeg( ebo ga patak Dača, ključ je ispod otirača )
izdvojila bih deo dana koji sam provela kod mame i ujne, samo se tamo osećam zaista srećno :bisa: ostatak dana klasika, sivilo na sve strane + rintanje :aha:
radelo se junački :rumunko: zadovoljna sam učinkom, mada sam premorena, ali vidi se pomak :jasenka:
bijo bas tuzan :aha:
dosadaaan na trenutke :ceka:
jedna lepa vest, puno uspesno resenih poslovnih problema i jedna dobra popodnevna dremka :bisa:
pun prasine bijo :aha:
veri hot
malo zbrkan ali ona kafa u dvorištu međ' ružama ga je odbrkala :bisa:
još jedan... :raz_051:
naporan,vreo,nekako muljav,loši izvještaji,dosadne muve,al izvukla sam ga u simfoniju orlovog nokta i šum breza ovdje ,ispod balkona:bisa:
ovo je bio unplugged day :hahaha: bila sam vredna dok je laptop bio živ i dok sam mogla da slušam muziku uz raspremanje sobe, a ondak sam se smorila, i odjezdila u grad, skuvala se, našetala, noge otekle ko krofne... tako da... samo nek je struje, za ostalo ću lako :b:
bio je mnogo lep, sve su se kockice složile baš kako treba i uživala sam u svakom trenutku :jasenka:
savršen, mada retko gledam fudbal, 2:1 a realno je bilo 4:2 i naravno sve te zlatne i ostale medalje u Bakuu.
jopet lep :rile:
moglo je biti i bolje , a moglo je i gore , zadovoljna ....