šta se sve zdešavalo :qq: pa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja :(
Printable View
šta se sve zdešavalo :qq: pa ono je previše i za ali rizu...a hajrije - kako nema poštovanja :(
Turci iz serije “Kad lišće pada” dolaze u Beograd!
Oguz nam dolazi! Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara.
Glumci iz popularne turske serije “Kad lišće pada” stižu u Srbiju!
Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti TV Prva, u nedelju 26.februara, kada će sa publikom u studiju pogledati završnicu ove TV sage, a nakon toga u okviru specijalne emisije “Noć kad lišće pada” govoriće o uspehu serije, svojim ulogama, šta trenutno rade, da li su se sprijateljili tokom snimanja “Lišća”, da li ih je iznenadila popularnost u Srbiji…
U razgovoru sa voditeljkom Danijelom Jankov, turske zvezde Oguz i kompanija će otkriti i anegdote iz vremena kad su radili zajedno, koliko je svako od njih sličan liku iz serije i da li će uskoro imati poslovne angažmane u Srbiji.
Izvor: www.telegraf.rs
kolektivno ludilo :manijak:
:pada: dakle, stvarno smo idiJoti :ljuta:
mene samo zanima da li će da se sele više iz te kuće ili neće :namcor:
jos se nisu iselili? :qq: e to ce tek da razvuku... pricala mi drugarica, kao da mene to zanima..
kako da razvuku ako se sutra završava :(
sutra fajront :sizika:
iz koje kuce se sad sele? :hm: nemam pojma :neutral:
one vile, što je nekad bila ali rizina, a sad je oguzova.
podguz dobio kucu? :eek:
poslednje cega se ja secam je da su nekoliko epizoda razvlacili izlazak iz kuce, valjda ali rizine, koju je kupio neki njihov rodjak.. e sad da li se sele iz jos neke ja stvarno ne znam..
ti nisi pouzdan izvor informacija, kruz :(
pa ne pratim prico, samo kazem cega se secam :(
a znas li koja se epizoda emituje, pa cu pokusati da pronadjem je li kraj sutra ili nije? :hm:
nemam pojma, kažu da je sutra poslednja epizoda....al sad mi i to sumnjivo :namcor:
Jel to lisce pootpadalo konacno? Izlazi moja cera sinoc iz nase sobe sva suznih ociju, ja rekoh sta bi, umro ali riza :qq: e bruko jedna, zar cmizdris zbog turske serije :sizika:
oziveo riza, bio u srbiji odmah posle serije :drnd:
otpali su babsi, konacno :say:
opade li to lišće napokon? pa da je drvo osušilo bi se do sada
zaključajte temu molim vas :(
i ako neko otvori o sulejmanu zaključajte i nju :(
mozda lisce opet dodje...u repriznom terminu :pada:
i nikada ne otpadne :qq: