Ako mogu da predložim, organizuj ručak oko pečenog praseta iz pekare. Otpadne pola belaja.
Ionako ćeš imati previše posla.
Printable View
Ako mogu da predložim, organizuj ručak oko pečenog praseta iz pekare. Otpadne pola belaja.
Ionako ćeš imati previše posla.
pilece prsti , pire, preliv od shampinjona , przene paprike ( cele, to zbog nostalgije) :P , sir salata etc etc ....
Cici..sta su pileće prsti?
pileca prsa isecena na duge tanje komade , zacinjena solju, karijem i biberom i pohovane u prezlu i susam.
upravo sam umotala 57 sarmi i napunila 20 suvih paprika.....a čeka me pečenje špikovanog buta i koješta usput.
za sutra krcka slatki kupus :prcko:
btw u predhodnom postu sam vino zaboravila i to obicno kuvam u zadnje vreme :P...."kuvam" da zaboravim ..i eto zaboravljam ali samo vino .....
supica, spanać, oslić i skuša, pečene paprike... :igrac:
sendvici :igrac:se to racuna?
samo ako su bili topli sendviči
nisu :rumenko: al bila je i kafa
a jok
kandak danas nisi ništa kuvala
ccccc
деца су почела да је бојкотују...:lol:
ćureća domaća supica sa domaći rezanci..
pire krompir...
mlinci....
pohovano ćureće belo meso..al u rerni...što manje masnoće...
kupus salatica....
gibanica...gužvara...
kolači...mančmelou u domaćoj radinosti....
što se uvek kaže ''supica''?:sojka:
supaja....
pa i to ''juhica''....mislim, to tepanje supi je postalo toliko uobičajeno, da više niko ne kaže samo ''supa''.
Zagorski ručak - gibanica dakako hahahttp://razbibriga.net/attachment.php?attachmentid=2319
kako god da se kaže,mi smo se danas napapali bogovski....
ја супи тепам зато што је деца много воле... :g:
Danas juneci bujon, sarmica od blitve sa mileramom...bomba salata od celera,sargarepice,kelerabice,persuna....
Supruga se vraća sa klanja i verovatno će pokušati da uradi gušenje "krmećim" kobasicama u pokušaju celoj porodici...Ja se držim mog podvarka od juče...:g:
vitaminska bomba Kovac a ne bomba holesterola..
pa jeste...ti tepaš zato što je vole, ali uglavnom joj tepaju jer je ne vole deca... pa onda, kao, umanje je, načine je divnom tim nazivom ''supica'' i deca se onda kao prevare i srknu po malo...i, mada (ovo sad nema veze sa zagom) najčešće ''supica'' bude na stolu žena koje uopšte ne umeju da naprave poštenu supu, s prsta holesterola, što bi rek'o zazi.
bar joj dolaziš u goste...a izgleda da zazijeva živi s njima. jadan čovek :huh:
питу са јабукама и са бундевом за вечеру... :onajede:
ahahahhah-stalkuje te:lol: