ručaćemo lazanju...ćerke prave :namigusa:
Printable View
ručaćemo lazanju...ćerke prave :namigusa:
nisam ručala danas, za večeru šta prvo od konzervi dohvatim iz frižidera :lol:
Neki smućkuriš...malo kobaje,malo mesetine,krompir,šangarepica,grašak,paprika,para dajz,kukuruz,lukac:tupan: i to sve u pekać i gotovo :onajede:
raviole sa sosom od gorgonzole i ruzmarina
danas imam mnogo toga da obavim, pa smo se dogovorili da za ručak imamo dostavu od ''asia food''-a...svi volimo tu vrstu hrane, a nije skupo za količinu hrane koju dobijemo.
ukrčkan sinoć prebranac po hilandarskom receptu (maslinovo ulje, paradajaz, pored standardnih sastojaka)...ali sam dodala suva rebra :lol: imamo pečene paprike...biće super ručak.
pohovano belo meso, pohovan karfiol, čušpaiz od tikvica i turšija, pileća supica naravno
синоћ смо се договорили за ћуретину с млинцима, па ето...
polpete sa slatkim kupusom, zapečene u rerni, za salatu kratko dinstani brokoli i šampinjoni uz dodatak preliva od senfa, limuna, ruzmarina, pavlake, tiramisu :curica:
Krompirici i kupus salata.
svašta nešto :kreza:
mislim da ćemo dimeljenu pastrmku sa krompir salatom...imamo i salatu od cvekle
Cufte sa pire krompirom.
Mnooogo pohovanih tikvica, krompirice i sopsku salatu, omiljeni letnji rucak :jasenka:
lubenice
posle piva
verovatno ću da napravim punjene paprike
supica, pohivane šnicle, grilovane tikvice, krompir, salata, (paradajz, paprika, luk maslinovo ulje u tragovima)
lubenice, torta (voćna)
Bice neka bela corbica sa povrcem, pita sa tikvicama, paradajz i svakome po kiselo mleko uz to, zivele tikvice :jasenka:
danas grašak sa raznoraznim salatama (mešana, pečene paprike, belolučene tikvice)