nista :rile:
Printable View
nista :rile:
standardno :m: sandžame...
kako su deca mala i kako su pale kroz prozor, jedna za drugom :ququ:
joj ja sam juče sanjala da sam rodila jenu bebu:meda:al mi ništa nije jasno kako sam je rodila kad nisam ni bila trudna:krsti:
i da sam krečila neku kuću:lola: pa sve neko viče na mene kakva mi je to gadna boja zidova
svekrvu :raz_128: jedva sam uspela da se probudim :huh:
Da zovem kumu telefonom ali ona se ne javlja i ne javlja i ne javlja i ne javlja, i tako sam je celu noć zvala:(i nije se ni javila
Ali mi se činilo kao da imam nešto mnogo bitno da joj saopštim
Sanjala sam da sam u nekoj robnoj kuci, jako lepoj i da isprobavam neke kremice za lice :eek: i mackam se. Muz mi kaze da sam stvarno pravila neke pokrete rukama po licu jutros rano, da je mislio da sam fijuknula skroz :lol: a secam se da sam u tom snu sama sebi radila kao neku masazu lica, onako kad se prsti obe ruke na nosu ukrste :raz_013:
'Vako...:tupan: sanjala sam da sam na nekom čamcu i da je bila bura i veliki talasi i da su svi ''poispadali'' sa tog čamca, a ja sam ostala...E sad' šta li to znači, pojma nemam, ali sam ipak zadovoljna snom, jer ionako ništa ne sanjam...:aha:
sanjala sam da sam u nekom komplikovanom horor krimiću :blenta: mrzi me da prepričavam.
garant si bila lopurda neka:raz_068:
ne, nego nemi posmatrač :lol:
:eek:mora da ti je bilo naspeto dok si ćutala:raz_068:
sanjala sam bivšeg dečka i njegovog brata :pada: ne znam šta mi bi, baš sam se bezveze probudila...kao da sam ustala na levu nogu.
opet onaj horor krimić, a radnja se dešava u južnoj americi :srbpla:
da zovem neke oglase :krsti:kupujem ribu, čini mi se :hm:
kako se zezamo na proslavi godišnjice mature...a meni uvalili neku decu da čuvam dok se oni zezaju :kk:
da se smejem i smejem nešto, ne mogu da prestanem
i kad sam se probudila kao da čujem sebe kako se naglas smejem, odzvanja soba:krsti: nisam mogla sebi da dođem par minuta
zamislite, nisam nista sanjala :lol:
Kako mi se neki ljudi smeju što su mi dugački nokti, onako skroz neuredni, a ja se sve branim jer znam da sam ih dan pre isekla:(