ja kupujem neke pogace meke kao dusa, razbijamo se cerka i ja, cini mi se da je dovoljno samo krisku da pojedem i vec sam sita :))))
Printable View
ja kupujem neke pogace meke kao dusa, razbijamo se cerka i ja, cini mi se da je dovoljno samo krisku da pojedem i vec sam sita :))))
ma, ja umesila jutros, na brzaka...pošto smo ustali malo ranije, a nije bilo svežeg hleba. i tako...:drnd:
ja najvise volim domaci hleb, ali sad stvarno nemam snage da mesim. ovo sto kupujem sprema neka privatna pekara, stvarno je ukus fantastican, podseca na puter kifle.
verujem, da je dobra :)
meni je problem što me mrzi da izađam napolje, lakše mi je ovako...mada, ti stvarno imaš naporan ritam , ne kažem....
ovde izgleda svi gladuju izjutra:(
jedan francuski sendvič u ''taze'' pekari i posle jedan čaj od maline :bisa:
ja sam jutros jela neke nezdravoce... mama mi dala ideju, palenta bacena na prepecenu slaninicu :vodanausta:
mama zna najbolje, a jos bolje je kad je poslusam, plus na sve to, ova hrono ishrana preporucuje takav dorucak :dada:
posebno skuvaš palentu, pa je onda baciš na prženu slaninu?
da :dada: mislim da cu i sutra isto to :)
i ja bih, al nemam slanine u kući :srbpla:
doručkovala sam isto što i pričalica, samo mi nije prijalo kao njoj :namcor:
pita od tikvica sa sirom i jogurt.
parče švargle, parče sira, jedan paradajz i pola ljute paprike....baš je ljuta :srbpla:
2 pržena jaja na puteru, kefir, paradajz.
prženice i jogurt.
gibanica i jogurt.
proja, mladi sir, kiselo mleko
nešto sa mladim lukom, pršutom, jajima....na puteru, čaša hladnog mleka.
Često ujutru za doručak jedem integralni Bruschette Maretti sa maslinama i jogurt. Nekako mi tako najviše odgovara. Evo od ovog proizvođača, samo što na slici nije baš taj koji ja jedem. :hm: mslm znam da je to nebitno...al' eto da pokažem i sliku...
http://razbibriga.net/imported/clear.jpg
vruć leba i pržena turšija.. :jasenka:
integralna kifla sa jogurtom.
švargla, malo zlatarskog sira i jedan paradajz, čaša mleka i parče hleba.
kuhano jaje,paradajz i mladi sir:)
keka i meka :)
ništa, samo kafa jutros.
danas ce biti svinjsko pecenje za dorucak
musli klasik sa jogurtom
2 kuvana jajeta ''na meko'' puter, reš prepečen hleb, čaj od nane.
nes kafa ...za ostalo ću da vidim...
... na ovu vrućinu :aha:
pita od tikvica i hladni čaj od nane.
posto sam potpuno promenila ritam zivota, promenila sam i neke navike, tako da sada doruckujem oko pola 7, cak i ne pijem kafu do popodne i mnogo se bolje osecam :dada: jutros sam pojela hladan sendvic sa sunkom i kackavaljem i popila solju jogurta
e pa eto...svako ''zlo ima svoje dobro'' :dada:
parče heljdopite sa krompirom...onako, baš lepo vruća pita bila :drnd:
integralna kifla sa paradajzom i krastavcem.
parče feta sira, paradajz, krastavac i čaša mleka.
isprzila jaja na oko i virsle, pojela pola paradajza i sad ne mogu da disem :pada:
ruska salata, parče feta sira i ljuta paprika.
Preskocen,za veliko cudo,cekacu rucak ;)
kockica rozen torte i čaša hladnog mleka.