Mobilni telefon ,on me jutrom budi,mobilni telefon ja ga imam ljudi...:mm:
Da li nekad zaključate sva vrata,navučete zavese,spustite roletne..i gledate..Sulejmana Veličanstvenog? :blenta:
Printable View
Mobilni telefon ,on me jutrom budi,mobilni telefon ja ga imam ljudi...:mm:
Da li nekad zaključate sva vrata,navučete zavese,spustite roletne..i gledate..Sulejmana Veličanstvenog? :blenta:
Nemam roletne, zavese nisu dovoljno neprovidne tako da ne smem da ga gledam :qq:
Da li hodate ulicom sa upaljenom cigaretom, naravno ako ste pusac :lola:
kad sam gladna svejedno mi je gdje sam :mm:
volite setkati sami :mm:
ulete mi ... :)
Obozavam da setam sama, mada nekad i u drustvu ume biti jako prijatno :dada:
Volite li vruce kestenje?:)
peceno, obozavam.. :igrac:
a vi?
Ne volim...:ljut:
Da li ste hedonista po prirodi ? :hm:
Bas i nisam, a valjalo bi, jel da? :palac: moram raditi na tome...
Da li biste imali nesto protiv da imamo samo leto i jesen, bez zime i snega? :blenta:
Joj, ako bi to nekako moglo zakonom da se uvede, ja bih bila zahvalna...:srbpla:
Postoje li gosti zbog kojih radije ne biste bili kod kuće ? :lol:
postoje
imas li neku losu naviku, a da si je svestan?
nema mesta ovde kolko ih imam i ovo je jedna od njih
imašone magnete za friz da ostavis poruku i koliko cesto to radis?
imam,al nekacim nikakve poruke :blenta:
volis li da ides u prodavnicu? ja jock!:ljut:
ne volim
da li si sujeveran/na?
Pa ne baš...Jedino kada vidim neku komšinku, znam da mi se tog dana ''ne piše '' najbolje...:lol:
Da li ste ikada išli kod neke gatare da vam proriče sudbinu ? :lol:
Jesam u petom razredu,kod Dorinde ( koju je glumila moja sestra) a ja sam bila Kasandra ,naravno..
:moon:
Šta obično crtkate na papiriću kad se zanesete dok pričate telefonom?
Ništa...Obično nemam papir ispred i obično se zavalim na trosed i pričam i pričam...
Da li ste od onih koji veći deo dana provodi u telefoniranju ?
:nene: i na poslu i kod kuce uvek sam se jezila od telefonskih razgovora i svodila ih na minimum i po duzini trajanja razgovora i po ucestalosti :lol:
Kako biste reagovali da vidite grupu skolaraca kako sutira i tera ulicnog psa?
Pa iskreno, ovde ima puno ulučnih pasa...letos je taj čopor napao dvoje dece koji idu u drugi razred osnovne škole...Tuga jedna...
Teško da bi ovde mogli prići jednom psu, pošto se u mom kraju uglavnom kreću u manjem čoporu od 10 pasa...Inače sam protiv malteretiranja životnja...ali sam i protiv maltretiranja čjudi od isith tih životinja..Jednostavno društvo nije rešilo taj problem..:aha:
Da napadne neki razjareni pas neko dete, kako biste reagovali ili bolje rečeno, šta biste prvo uradili?
probao bih da izsutiram psa ili necim da ga udarim
da li si bio/la nekad u toj situaciju?
ne
da li ste analitična osoba?