Uspela Jeca a meni neda celi boziji dan...ako proradi saljem veceras makar ne spavala...
Printable View
Уопште не прихвата поклоне.
Свашта. Срећа па нисам на ту циглу кликнула.
Lepe moje aj da završimo našoj Prkos kućicu.
Pa ja šaljem Mile, ono što imam, a ne znam šta joj treba
Upozorenje...kasno al i ja kasno videla...a mozda ste i znali a mozda i niste
kad uzimas send poklon od zlata pusti da ti se odmah otvori farma u roku od 10 sec...daje i taj poklon i jos zlata...
eto tek jutros to videla i ukapirala...al brzina na vrati se dovela me je da sacekam bar jednom i zgranuta sam sta sam tozlu tim izgubila...:raz_013::raz_013::raz_013: neznalica...ja:raz_013:
нИКАД ДОСТА ТВРЂАВАААА
Miletu se vise svidja visina oce cova s visine da gledi komsike...:raz_013::raz_013::raz_013:
Vala Mile sredio si ih pod konac...:)
Da Sibi vredno je znati svaku caku...:)
:cmok::cmok::cmok:
E Sibi mozes ih prodati....eto to jedino mozes sa svim viskom...:)
Ma videću, poslagaću ih... nego mi pola farme nije upamtio jbt... sad sam ušla i vidim da mi su mi na pola njive nikle borovnice a na pola njive nisu ni zasađene... mnogo oni brljaju sa onim programom :(
максимум бензина је 86 канти
максимум магацинског простора је за 100 комада(незнам дали се може проширити на више са оним магацинима који се купују за фв)
Максимум поклончића у гиф боксу је 50 комада
Имала сам преко 90 канти, тренутно имам 88.
То што јавља да треба да потрошимо мало да бисмо добили је чиста глупост.
Мени је дао ту поруку и кантицу приде.
И то на Стефановом профилу где има око 50 канти.
За поклоне је тачно а за магацин немам појма.
Даље...
Од данас не играм ништа осим фарме и града (My Town)
Свакоме ћу прихватити захтев за комшилук, али не могу да играм, немам времена.
Слаћу поклоне кад могу.
Треба ми око 8 сати дневно да урадим све.
И сад то сводим на 2-3 сата, ако успем и мање.
хахахаха
Квини мене не пушта да имама преко 86 канти
на орању ми је дао две канте које није забележио и у магацину сам имао једну коју када сам тео да пребацим из магацина ,јесте избриса из магацина али није уписао у резервоар горива
можда то само мене зајебава програмеррррррр:Batine:
Зеза и мене ал другачије.
Неће да прихвати све поклоне, нешто из поклона поставим па се изгуби...
Игрица је пуна некаквих багова, шта знам...
Још мало пара, сређујем је, ослобађам се вишка кокошака, коња, телади, дрвећа.
Не могу, цркох више.
e ja imam 92 trenutno, imala sam i 97 kantica benzina :raz_125:Citiraj:
хахахаха
Квини мене не пушта да имама преко 86 канти
на орању ми је дао две канте које није забележио и у магацину сам имао једну коју када сам тео да пребацим из магацина ,јесте избриса из магацина али није уписао у резервоар горива
можда то само мене зајебава програмеррррррр
Начи, колко видим, сви полако шизе од толиког посла.
Кажем ја, живот на селу није лак.
Сад да офарбамо ова јајца, па да гледамо шта ћемо даље...
Ma idi jbt... kuća mi je zahebala i štalu, ne stižem od silnih radova ni krevet da namestim :mirka:
tekst mog drugara Šobota
...Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
Lepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..
Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari sa Youtube-a,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto!
Kupicemo divan stan u Yovillu,a ja cu dobiti dobar posao u Mafia Wars-u,pa cemo imati od cega da zivimo!
Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeste.
Mrzecemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...
Decu cemo praviti u Photoshop-u,i ziveti srecno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!
:lol::lol::lol:
jes, lepo ja kažem da je došlo vreme u krevetu spavaš sa lap topom, a bolja polovina ti na ekranu :jede:
Сад најављују да ћемо моћи да продајемо у продавници оно за шта смо положили мастер. :krsti:
Ja ne kapiram :undecided:
Ни ја. Али сам данас прочитала да ћемо ускоро производити и парфеме...
Пише доле испод комшија.
Да докторирамо из садница и ондак да напунимо продавницу и да ћемо да производимо нешто.
Pa ne daju nam da završimo igru, smišljaće sve i svašta samo da ljudi ne odustanu.
А ја вала за Ускрс њивице сводим на цирка 20-25.
И само шаљем поклоне.
И то на обе фарме.
После се посвећујем граду. :stidljiva:
E si videla grad kako je interesantan, nemam ni ja vremena, sve sam nabacala bezveze .... ali ću morati da ga sredim :)
А јеси ли видела Стефанов град?
Сам га сређује. Ја само сврнем понекад да покупим паре.
И још ме мали критикује како је мој ружан. :krsti:
Prkos fale dve cigle za kuću
Jbt ..pa ja cini mi se imam cigle.:raz_117:.odo da vidim..pa da posaljem ako mogu
ja sam napravila cirkus od farme..sutra kupujem Estate.., pa cu ondaK malo da se prosirim i dovedem sve u red :bisa:
E jbg. ja joj malopre poslala zlato, pa zašto nam nije rekla šta joj treba, imam sigurno ciglu na jednom nalogu, ako ništa poslaću joj čim mi dozvoli ... :undecided:
Драге моје пчелице јесте послале Пркос цигле?
Е и ова пизда од прогрмера ми данас даје да има преко 86 канти бензина, а пре неки дан ми прогуто 5 канти .
Пиздааааа
meni to sa gorivom uopšte nije jasno, kad god uspem da uhvatim gorivo na profilu ne primetim da mi je tankirao. Ne znam uopšte kako sam dogurala do 97 kanti jbt. Sad sam ispod 70 iako ga menjam za jaja al ni makac gore... danas sam dva puta naletela na velike kante, a ne primećujem da ih je dodao... nešto mi sve to čudno sa gorivom.
Сиби то што менјаш , су малле канте треба ти три или четири нисам сигуран) да напуниш једну линију долеу ћошку за гориво
treba 5 kantica ... nisu normalni :angry: