Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :sizika: što se ljutiš.. pa sam si rekao.. :kk:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Osim mene, ja sam mrtav od ozbiljnosti. i tako mrtav od ozbiljnosti si izjavio da si najgori.. eto.. :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka i zalutali... :lol: A ko je to zalutao, a? :sizika:
Citiraj: Prvobitno napisano od mona kako nema kojice :huh: nije mu dobro... :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A ko je to zalutao, a? :sizika: što si agresivan večeras... :krsti: e baš neću ni da ti kažem.. eto...
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka kako nema kojice.. :hm: Citiraj: Prvobitno napisano od mona kako nema kojice :huh: Pa gde je? Ne javlja se. Jedva čekam da se vrati i da me malo nervira.
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka što se ljutiš.. pa sam si rekao.. :kk: Pa nisam rekao tebi.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa gde je? Ne javlja se. Jedva čekam da se vrati i da me malo nervira. vidi stvarno... :hm: nema kojice...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa nisam rekao tebi. nego kome? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka i tako mrtav od ozbiljnosti si izjavio da si najgori.. eto.. :raz_088: Dobro, de, ajde, evo i tebi kažem da sam najgori. Uživaj, i ne zaboravi da ovo preneseš i onom Srbočehu iz Kolina kada budete opet tračarili o meni.
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka što si agresivan večeras... :krsti: e baš neću ni da ti kažem.. eto... Pa namćor ostaje namćor.
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka vidi stvarno... :hm: nema kojice... Pa to ti pričam celo veče. Da nije otišla da nervira stnco-a.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro, de, ajde, evo i tebi kažem da sam najgori. Uživaj, i ne zaboravi da ovo preneseš i onom Srbočehu iz Kolina kada budete opet tračarili o meni. :dance: :navija: Hvala prijatelju. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka nego kome? :hm: Ne znam.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa to ti pričam celo veče. Da nije otišla da nervira stnco-a. Ko je taj? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne znam. samo ne znaš kome pričaš ili ne znaš ni šta pričaš.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa namćor ostaje namćor. nisam namćor, samo odbijam da pričam pod petnjom batinama... :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka :dance: :navija: Hvala prijatelju. :lol: E dobro je. I meni je milo kada te ovako usrećim. Ajd još malo.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E dobro je. I meni je milo kada te ovako usrećim. Ajd još malo. ovo neće na dobro da bude.. :nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od Gđa Živka samo ne znaš kome pričaš ili ne znaš ni šta pričaš.. :hm: Oboje, a najčešće ovo drugo. Pitaj kojicu kada je sretneš. Ona sve to zna.