hm.. ipak više verujem tebi...
a sad mi ti poveruj...:raz_096:
Printable View
hm.. ipak više verujem tebi...
a sad mi ti poveruj...:raz_096:
ja po ovom ispo naivni lazov bez premca
jedino me yeca nadmasi.. mis ti skorpiJoni...
Hahaha, takodje...Obicno cak i pomislim da me ne slusaju pazljivo kad ne mogu da razumeju moju misao :lol: Svaka cast onom ko ima strpljenja da saceka da se izrazim. Uh kad me neko presece pa zahteva nesto kratko i jasno a ja se mislim preznojim, to zahteva veliki napor
A da ne pominjem da sam vecito dobijala slabije ocene zbog mog objasnjavanja :mirka:
evo nas,da nastavimo :lol:
aj da nastavimo... debilno karikiranje. :lol:Citiraj:
ŠKORPIJA - Da li zbog Plutona, gospodara podzemnog sveta, pa tako i svih prikrivenih stvari ili zbog Merkura, koji je u sazvežđu Škorpiona vrlo uticajan, tek, Škorpion je jedan od najsposobnijih lažova među svim horoskopskim znacima! Instinkt za laž je kod Škorpiona toliko jak da retko uspeva da ga obuzda, pošto ga zabavljaju tuđe reakcije.
biti sposoban za laž i uživati u laži su dva različita pojma. ja umem, ali ne volim, sem kada sam naterana.
i uopšte me ne zabavlja da lažem ljude. čak naprotiv, ne mogu da se obuzdam kada ne trebam da kažem istinu.
imam običaj da prećutim, često, prečesto... ali to nije laž.
odakle li sam ovo kopirala, sačuvaj bože...
Skorpije nikad,ili retko lazu,jedni su od najiskrenijih ljudi...samo sto vole drugima da skidaju maske pa se drugima bas to ne dopada,to je druga stvar
ja to celog života pričam, ali mi niko ne veruje...
Cvrc, nema vise iskrenih ljudi od njih
samo treba to provaliti
a ljudi,iz svoje gluposti, o ljudima koji imaju jaku skorpiju misle sve najgore,je rim tako lakse,i vide u njima sve lose,a u stvari suprotno je
Generalno je shvatanje da ''lazu'' , ili su sposobni u lazi, oni koji imaju Merkur u vodenim znakovima, Rak i Riba ( Me u Skorpiji iskljucujem tu , iako i oni mogu biti lazovi ) iako to moze biti samo prica. ukoliko neko ima Me ili u Raku,ili u Ribi ali da je jako dobro postavljen,to moze dati jako dobre pisce,govornike,oratore, pobednike u debatama,pesnike, bilo sta nad cim vlada to vodeno, lepo izrazavanje,mastovitost... ali,bez obzir akoliko dobro postavljen bice propracen falinkama- logika im nece biti bas jacha strana, organizacija ce malo da pati, snalazenje u tehnickim radnjama itd.
za generalno najbolje merkure smatraju se onaj u Blizancima, Devici, Ovnu itd... ali, i tu ima caka jer jak Merkur,a los epostavljen,moze dati ljude koji su lazovi, vole da izvrcu stvari,da potpaljuju, da namestaju probleme, da krivotvore..iako u devici i u ovnu tesko da ce biti sklon. Devica je onako,bas jak jak intelekt,ali suvo,ide na racio,razmisljanje, logiku, a u Ovnu je iskren, ali nestrpljiv,prvo kaze pa onda razmisli, mnoogo ubedjen da je samo on u pravu i da samo on zna,kad govori zvuci kao da se svadja ponekad,sve sto kaze u tri reci stane nista dugacko...ali zato, iskren do bola,nikad ne laze itd.